Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi a legjobb megoldás?
Figyelt kérdés
Ha szülés után 11 évvel sem nyertem vissza az alakom, hiába a sport, fogyás, ( megereszkedett kissé a hasam), akkor várjam el, hogy igy fogadjon el a pasim ( nem tudom milyen jogon, hiszen én sem tudom elfogadni magam így), vagy mindenképpen feküdjek kés alá, ha az anyagiak megengedik?
Ti hogy látjátok helyesnek?
2021. márc. 22. 21:40
1/5 anonim válasza:
Elvárnám hogy elfogadjon így. Ha így nem vagy jó neki akkor sem leszel ha felvarratod.
2/5 anonim válasza:
Szerintem csak és kizárólag magad miatt akard megcsináltatni. Ha te így elfogod tudni fogadni magad akkor csináld.
3/5 anonim válasza:
Az a szubjektív véleményem -férfiként- hogy fogadd el önmagadat így, és a pasidnak is ezt kéne tennie. Az pedig, hogy sportolsz nagyon jó dolog, ha ennyire adsz magadra biztos vagyok benne hogy jól nézel ki :)
Örökké nem lehetünk 20 évesek... te pedig már így is sokat teszel azért hogy jól nézzél ki. :) Remélem persze nem viszed túlzásba a fogyókúrát.
4/5 anonim válasza:
Volt ilyen ismerősöm. A férje egymás után küldte kés alá. Mell, arc, has plasztika. Közben folyamatosan félrekúrt.
5/5 anonim válasza:
Kezd ott hogy elfogadod saját magad. Kés alá csakis önmagad miatt feküdj, ha fekszel soha sem mások elvárása miatt!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!