Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csanadimela kérdése:
Mi lenne a megoldas?
Figyelt kérdés
Nem tudok el menni, mert félek ettől az érzéstöl, pedig nagyon akarom már. Meg állandóan kattog az agyam mindenen.#elélvezés #Nem,birok
2021. ápr. 13. 16:33
2/4 anonim válasza:
Szépen lefekszel az ágyikóra és a tiszta kacsókáiddal csinálod amíg jólesik NEM rágörcsölve. Itt te vagy a teher is és a megváltás is.
3/4 anonim válasza:
12 éves kor után ez nem szokott probléma lenni normális embereknél!
4/4 anonim válasza:
Jaj de nagy pszichológusok itt ketten:( Lehet hogy a kérdezőt érte valami trauma, vagy a neveltetése miatt van benne a gát, én is azt mondom hogy ne erőltesd, csak azért mert "kell", nem kell szerintem várd meg ameddig olyan hangulatba kerülsz valami felizgat, egy film, egy illat stb és akkor kezd el. Ez picit más tudom de én attól vagyok kiakadva amikor sok nő csak mert így szokás meg a filmekben is így mutatják elkezd nagyon gyorsan szinte vadul szpni, majdnem mélytorkozik is, na én ilyenkor állítom le őket hogy én nem egy r.ancal szeretnék lenni hanem egy kedves nővel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!