Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi a megoldás arra ha szülés után nem annyira aktív az ágyban a barátnőm?
Amíg csak ketten voltunk minden rendben volt, nagyon kívánta ő is. Mióta lett baba, (nem volt tervezett, de örülünk neki) azóta nagyon ritkán vagyunk együtt és nem annyira lelkes mint korábban. Jó tudom hogy sok energiát kivesz egy gyerek. De nagyon keveset vagyunk együtt, jó ha heti alkalom összejön. Engem nagyon zavar, h közeledek hozzá, de elutasít. 4 hónapja szült és 24 éves én meg 27.
Szeretem mindkettőjüket, elhagyni, megcsalni nem akarom.
Szerintem meg egyén függő. A barátnőd ennyit bír az ágyban. Én szülés után alig vártam, hogy leteljen a 6 hét és ráugorhassak a páromra.
Mindig ő közölte, hogy dolozik és nem itthon van egész nap "kipihenve".
Na ezért nem fogok gyereket csinálni az biztos, én minden nap meg akarom dugni a barátnőm nem fogja a gyerek elvenni a helyem
18f
Ha most nem kívánja, később se fogtok szexelni.
A kérdező az a férfi, aki kiveszi a részét a gyereknevelésből, házimunkából. Ha nem így lenne, akkor nem itt kérdezgetné, hogy hogyan lehet visszahozni azt, ami elmúlt, hanem már rég keresett volna magának valakit, akit lehet d.gni.
Ha most nem akar szexelni, akkor később se nagyon fogtok, mert elhidegültök egymástól, ha ez éveken keresztül így megy. Le leszek pontozva, mert itt csak az a jó, aki beéri azzal, hogy a párja kezét foghatja szex helyett és majd megjelennek a gentlemanek, hogy "igen, én beérem azzal is, hogy a párom kezét foghatom szex helyett, mert a család az szent, a nőre meg rá se lehet nézni, mióta szült, mert akkor szent anyaságaban megsérted".
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!