Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Mi a megoldás arra ha szülés...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi a megoldás arra ha szülés után nem annyira aktív az ágyban a barátnőm?

Figyelt kérdés

Amíg csak ketten voltunk minden rendben volt, nagyon kívánta ő is. Mióta lett baba, (nem volt tervezett, de örülünk neki) azóta nagyon ritkán vagyunk együtt és nem annyira lelkes mint korábban. Jó tudom hogy sok energiát kivesz egy gyerek. De nagyon keveset vagyunk együtt, jó ha heti alkalom összejön. Engem nagyon zavar, h közeledek hozzá, de elutasít. 4 hónapja szült és 24 éves én meg 27.

Szeretem mindkettőjüket, elhagyni, megcsalni nem akarom.

2021. ápr. 18. 12:44
 1/10 anonim ***** válasza:
97%
4 hónap kevés idő, meg kell értened vagy legalábbis el kell fogadnod, hogy a szülés nagyon sok testi és lelki változással is jár, beszélj vele az érzéseidről, de őt is hallgasd meg.. Ha hetente sikerül együtt lenni ilyen pici baba mellett az még nem is olyan vészes szerintem. Biztosan nagyon kimerült, segíts be neki ahol csak tudsz, támogasd.
2021. ápr. 18. 12:47
 2/10 anonim ***** válasza:
87%
Nem tudom mennyit segítesz otthon háztartásban, a baba körül de ha te alig csinalsz valamit akkor megértem hogy nincs kedve. Próbáld le venni a sok terhet róla, ne ő csinaljon mindent, legyen neki is szabad ideje amikor elmegy, kikapcsolódik.
2021. ápr. 18. 12:48
 3/10 anonim ***** válasza:
96%
Foglalkozz vele sokat, kényeztesd, csókolgasd, stb. Érezze hogy imadod most is, és akkor be fog indulni lassan, nefélj :)
2021. ápr. 18. 12:51
 4/10 anonim ***** válasza:
91%
Haha, heti 1? Decemberben született meg a lányom, azóta háromszor voltam együtt a feleségemmel. Ne panaszkodj.
2021. ápr. 18. 12:54
 5/10 anonim ***** válasza:
87%
Átérzed az ő helyzetét? Tudod milyen lehet most neki?
2021. ápr. 18. 12:56
 6/10 anonim ***** válasza:
2%
Hagyd el, keress olyat akik dugik rendesen!
2021. ápr. 18. 12:56
 7/10 anonim ***** válasza:
49%

Szerintem meg egyén függő. A barátnőd ennyit bír az ágyban. Én szülés után alig vártam, hogy leteljen a 6 hét és ráugorhassak a páromra.

Mindig ő közölte, hogy dolozik és nem itthon van egész nap "kipihenve".

2021. ápr. 18. 13:36
 8/10 anonim ***** válasza:
2%

Na ezért nem fogok gyereket csinálni az biztos, én minden nap meg akarom dugni a barátnőm nem fogja a gyerek elvenni a helyem

18f

2021. ápr. 18. 13:36
 9/10 anonim válasza:

Ha most nem kívánja, később se fogtok szexelni.

A kérdező az a férfi, aki kiveszi a részét a gyereknevelésből, házimunkából. Ha nem így lenne, akkor nem itt kérdezgetné, hogy hogyan lehet visszahozni azt, ami elmúlt, hanem már rég keresett volna magának valakit, akit lehet d.gni.

Ha most nem akar szexelni, akkor később se nagyon fogtok, mert elhidegültök egymástól, ha ez éveken keresztül így megy. Le leszek pontozva, mert itt csak az a jó, aki beéri azzal, hogy a párja kezét foghatja szex helyett és majd megjelennek a gentlemanek, hogy "igen, én beérem azzal is, hogy a párom kezét foghatom szex helyett, mert a család az szent, a nőre meg rá se lehet nézni, mióta szült, mert akkor szent anyaságaban megsérted".

2021. ápr. 25. 21:06
 10/10 anonim válasza:
Az meg, hogy valaki december óta csak 3x szexelt a feleségével, attól még a kérdezőnek nem lesz könnyebb.
2021. ápr. 25. 21:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!