Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Megoldás lehet az erényöv használata arra, hogy a férfi jobban fókuszáljon a barátnője élvezetére?
Vannak, akik azért panaszkodnak, hogy a férfiak túlságosan önző módon szexelnek, nem figyelnek oda eléggé a partnerükre. Lányok, hölgyek gondoltatok már-e arra, hogy erényövbe zárjátok a pasitokat egy időre, hogy odaadóbban kényeztessen benneteket? Esetleg próbálta már valaki? Mik a tapasztalataitok?
Én, férfiként természetesnek tartom, hogy a barátnőmet magam elé helyezzem, s akár ilyen módon is elősegítsem a teljes kielégülését. :)
31/F
Szerintem normális nő úgy van vele, hogy ha egy palinak erényövbe kell zárni a kolbászát ahhoz, hogy törődjön vele, akkor inkább meneszti a hímet a rákba.
Legalábbis szerintem ez így a normális.
Nem kell kínlódni olyan férfival, aki önző, és szarik a nőre!
F
Hmmm... 🤔
Igen könnyen meglehet, de próbáltam csak a kérdésre válaszolni.
Valószínű igazad van amúgy. 😀
Természetesen megoldás lehet. De az erényöv hordásnak ne az legyen az oka, hogy a férfi nem elég figyelmes, mint ahogy hűtlenség se jó ok a hordásra.
Akkor érdemes belekezdeni ha mindkét félt érdekli az orgazmuskontroll, alá-fölérendelt viszony. Az hogy a férfi aki erényövet hord, sokkal "figyelmesebb" lesz, gyakrabban kényezteti a nőt vagy épp megcsinál minden házimunkát, csak hab a tortán!
29/F (kb 3 éve hordok erényövet)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!