Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » (szubmisszív) Lányok felvennét...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

(szubmisszív) Lányok felvennétek ilyen szerelést a párotok kérésére? (KÉP)

Figyelt kérdés
[link]

2020. máj. 28. 18:05
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
100%
Igen
2020. máj. 28. 18:09
 2/11 anonim ***** válasza:
86%
Csinos kis latex ruci, dögös, fetish partyn jól mutatna. Sima szeánszhoz vagy otthoni játékhoz viszont elég körülményes a beöltözés ebbe.
2020. máj. 28. 18:12
 3/11 Csicuki ***** válasza:
100%
Egyszer kipróbálnám.
2020. máj. 28. 18:31
 4/11 anonim ***** válasza:
100%

Persze. Bár annyira nem vagyok vékony mint a képen lévő hölgy. És ez főleg szerintem hibátlan testű nőknek áll jól.

Nekem inkább csak bőr szíjaim vannak, láncok stb. De ha párom akarja persze felvennék ilyet is ami ízlésesen áll rajtam is

2020. máj. 28. 18:36
 5/11 anonim ***** válasza:
93%

Ha nagyon akarnà.

De ez tipikusan dominacucc

2020. máj. 28. 18:48
 6/11 anonim ***** válasza:
100%
Ha nagyon szeretné akkor fel.
2020. máj. 28. 19:13
 7/11 anonim ***** válasza:
78%
Nem,ronda ez a ruha.
2020. máj. 28. 20:32
 8/11 A kérdező kommentje:

És az erényövet felvennétek?

Amúgy ez pont nem dominacucc :P

2020. máj. 28. 23:53
 9/11 anonim ***** válasza:
100%
Igen
2020. jún. 3. 07:02
 10/11 anonim ***** válasza:
79%

Pontozzatok le, de minden lánynak addig van nagy szája ameddig a megvalósításig el nem jut a projekt.

Párommal akivel 8 éve vagyunk együtt (ebből 2 év házasság) többször próbálkoztam, mert én eléggé kedvelem ezt a fétist. Nem, semmi durvulásról nincs szó, nem érdekel a BDSM, sem egyéb latexhez kapcsolódó más műfaj, csak a ruha tetszik.

Az első találkozásnál nevetgélés van, meg meglepődés, hogy hát ennek gumi szaga van, meg kényelmetlen, picit szorít (nem szorít, csak passzentos, ennek az a lényege, hogy ne gyűrődjön), beleizzad az ember. Pedig apró darabokkal kezdtünk, először egy pár combfixszel. Aztán volt egy próbám egy latex szobalány ruha szettel (ujjatlan top, szoknya, pici kötény), hátha így játékosan könnyebben be lehet vezetni, de ez is arra a sorsra jutott, hogy eladtuk, mert kényelmetlen, meg hülyén érzi benne magát.

Őszintén, lehet az én párom nem szeret annyira, hogy ezeket miattam megtegye, de én sem kényszeríthetem rá, mert ez meg önzőség. De alapvetően meglepődnék, ha létezne olyan nő, aki ezt nem csak a párja kedvéért veszi fel, hanem esetleg tetszik is neki.

2020. jún. 8. 13:55
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!