Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek mi lehet az oka, hogy a nők nem szeretik a domináns szerepet, és a férfiak nem szeretik a szubmisszív szerepet?
A férfi természeténél fogva, testileg, mentálisan vezetésre van tervezve.
A nők pedig ezt a vezetőt segíteni lettek tervezve.
Ott borul a dolog amikor egy nő úgy gondolja, hogy ő fog uralkodni a férfi felett.
Nem láttam még egészséges párkapcsolatot és magánéletet sem pedig társasági életet boldogan élő nőt aki vezetni akar meg uralkodni másokon.
Nagyon ki szokták nevetni a háta mögött az ilyent.
Le lehet taposni egy férfit és erre sok példa van de sem a nő nem boldog ott sem a férfi sem a gyerekek.
De La Cruse, ne általánosíts. Nincs mindenkire egyformán érvényes szabály. Különbözőek vagyunk, mindenkit más tesz boldoggá.
Hogy konkrét ellenpéldát mondjak, domináns nőként nagyon boldog vagyok bdsm kapcsolatban, és már el se tudnám képzelni magam egy vanilla pasival, régen se működött. És a szub párom se volt még ilyen boldog életében, mint amióta engem szolgálhat.
Férfiként szeretem a szubmisszív szerepet. Korábban szolgáltam és most is szívesen szolgálok hölgyeket anyagiaktól mentesen.
Kedvelem, ha kiszolgáltatott helyzetben, pl.meztelenül kell házimunkát végeznem,de ástam és füvet is nyírtam úgy.
Aki érdekel az ajánlatom,írhat privátban is!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!