Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Szubmissziv fiukent mire...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szubmissziv fiukent mire figyeljek, ha Dominat keresek?

Figyelt kérdés
Szeretnek egy Urnot akit szolgalhatok es aki megbuntetne, illetve kontrollalna. De nem tudom, hogy more figyeljek oda, hogy biztosan olyan szemelyt valasszak ki aki uralkodik felettem, de nem bantalmazo vagy pszichopata. Vagy aki tenyleg ismeri a bdsmt es nem tesz bennem jelentos kart. Valaki aki hozzaertob tudna valaszolni? 20/F
2020. márc. 13. 23:35
 1/2 anonim ***** válasza:
Ne anyagiért keress és mindig mindent beszelj meg vele
2020. márc. 14. 00:11
 2/2 anonim ***** válasza:
Én is azt tudom mondani, hogy ne keress olyat, aki pénzért csinálja.. az nem lehet igazi és megjárod vele. De nagyon nehéz dolog..
2020. márc. 21. 12:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!