Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mekkora az esély arra, hogy találjak egy domináns Nőt PÁRKAPCSOLATRA?
28 éves szubmisszív férfi vagyok. Nem az az akarat nélküli, csúszó-mászó giliszta, aki csak így tudna Nő közelébe férkőzni. Jó megjelenésű, a hétköznapokban határozott, munkájában sikeres.
Szeretném megélni az alárendeltséget egy párkapcsolatban is, ahol 24/7-ben az imádott Nőt szolgálhatom, nem csak alkalomszerűen. Nem a véres vagy erőszakos játékok vonzanak, hanem a vele született női dominancia. A nőiesség az, ami engem térde kényszerít, nem pedig az ostorcsattogtatás.
Arra vágynék, hogy valakit Királynőként tisztelhessek, körberajonghatom és leshetem minden kívánságát. Úgy gondolom, hogy egy férfi dolga, hogy megteremtse egy Nő számára a gondtalan és kényelmes élethez szükséges feltételeket. Ehhez természetesen az anyagiak is hozzátartoznak!
Vannak olyan Hölgyek, akik el tudnák képzelni magukat egy hasonló kapcsolatban? Vagy manapság már mindenki domináns férfira vágyik?
Ez nem dominàns ez elmebeteg. A dom sub szerepek nem hagyjàk el az ágyat. Pont ettől lehet egèszsèges a kapcsolat. Ha màr 24/7-ben csicskàztat, uralkodik rajtad, az lelkileg senkinek se jó. Ill. azt àrulja el, hogy mindkettőtöknek kéne egy terapeuta.
L 23
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!