Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nők, akik nem zárkóznak el a BDSM elől: erényövet nagy vagy inkább kis péniszméretű férfira tennétek?
Háziasszony BDSM nemigen terjed ki az erényöv szintig. Férjemmel néha játszunk ilyesmit, élvezem a domina szerepet, alárendelt nem lennék soha, az nem én vagyok. Kikötözést pedig nem bírnám, attól falra másznék. Őt viszont jó poén és izgató is kikötni. Szerszámát is kötöttem már össze párszor, ruhacsipeszt is élvezem rátenni. Sőt, a gyertyacsepegtetés is izgató.
Alapvetően viszont általánosan romantikus, lágy szex van nálunk. A reggeltől estig tartó munka után inkább egy masszírozást kívánok, mint szexet. Gyerekek és munka mellett nehéz összehozni egy hosszabb együttlétet, amikor játszatunk kedvünk szerint. Kis szerepjáték is van olykor, BDSM évente néhányszor jön ránk. Talán így még jobban értékeljük és élvezzük.
Még annyit, miért tennék rá erényövet? Hiszen nekem is jár az élvezet, amikor végre kettesben lehetünk! Amikor egyedül van, akkor pedig maszturbáljon kedvére! Az engem jobban felizgat, mint ha békjóban lenne a szerszáma. Néha én is elszoktam mondani neki, amikor magamhoz nyúlok. Nagyon izgató látni vagy telefonon hallani az ő izgatottságát! ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!