Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Ha korán sülök akkor a hosszú...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha korán sülök akkor a hosszú előjáték megoldás lehet?

Figyelt kérdés
2 perc után nálam durr van... ha előtte majdnem orgazmusig folytatok orális szexet egy nőnél és utána gyorsan behatolok akkor gyorsan el tud menni ő is.... ez megoldás lehet?
2021. ápr. 6. 12:38
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
Hát engem biztos nagyon zavarna ha 2 perc alatt mindig elmenne..
2021. ápr. 6. 12:44
 2/4 anonim ***** válasza:
Nekem is hasonló, de meg szoktam oldani
2021. ápr. 6. 13:17
 3/4 anonim ***** válasza:
100%
Ez nagyon nem így működik,hogy gyorsan behatolsz és elmegy. Ez nem parancs szóra megy, pláne nem időre. Ha valami jó, azt semmiképp se hagyd abba mielőtt elmegy, akkor már élvezzen el egyszer. De szerintem azért ezen dolgozz, próbáld vissza fogni magad, mert hosszú távon a pár perces menetekkel senki sem tud megbékélni.
2021. ápr. 6. 15:55
 4/4 anonim ***** válasza:
52%

Nekem egy csajjal működött a következő: istenien szopott, mindig ő kezdett. Szóval az elején leszopott, én elengedtem magam, 2-3 perc után el is élveztem, engedte arcra, szájba, isteni volt. Olyan volt, hogy már alapból a szopástól felizgult ő is. Utána jöttem én, nyalás és ujjazás, ettől tudott elmenni, de kellett neki 20-30 perc. Ennyi idő alatt fel tudtam állítani én is magamnak újból, és miután elélvezett, dughattam. És isteni volt, mert felszabadultan nyomhattam, ha fél percig bírtam, akkor annyi volt, őt nem zavarta. Szóval ez így nagyon jó volt nekem.

De sajnos ritka az ilyen, általában az a jellemző, hogy a lányok igénylik a dugást, és frusztráltak lesznek, ha elkezded dugni őket, és 2 perc után abba kell hagyni. Tudom, mert ennyit bírom én is.

2021. ápr. 6. 16:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!