Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, milyen pasik jönnek be nektek?
Figyelt kérdés
Képet mutassatok inkább a számotokra ideális férfiról, illetve magasságot írjatok hogy milyen magas legyen. Köszönöm.2021. ápr. 25. 11:05
1/10 anonim válasza:
170+, kék szem, barna hosszabb haj, intelligencia, egészséges alkat, ne legyen tetovált. 23/N
2/10 anonim válasza:
Kedves, figyelmes, megbízható, magas, ápolt, igényes.
Nekem ezek az alapok. Ha ez megvan a többi már nem mérvadó.
3/10 anonim válasza:
185+, igényes, ápolt külső, tetko nekem bejön, intelligens, lehessen vele mindenféléről beszélni, nyitott, humoros.
23
4/10 anonim válasza:
5/10 anonim válasza:
Csajok nagyon magasra tettétek a lécet. XD
6/10 anonim válasza:
Ízlés kérdése. A barátom megfelel azoknak, amiket írtam (csak érthetően róla nem szerettem volna képet küldeni), de privátban olyan üzenetet kaptam, hogy miért "satnya b##zikról" küldök képet. Úgy látszik valakinek éppen hogy alacsony a léc. :/
(#4)
7/10 anonim válasza:
Semmi nem nedvesiti a lany punc1t jobban mint a nagy .... penztalca
9/10 anonim válasza:
Hűséges, őszinte pasik. Sajnos ez a legritkább
10/10 anonim válasza:
Legyen őszinte,magasabb nálam,rövid haja,borosta vagy szakáll,megbizható,igényes és ápolt,kedves,megbízható.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!