Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ázsiai lányok, nektek mennyire jönnek be az európai pasik?
Figyelt kérdés
2020. okt. 28. 11:34
1/9 anonim válasza:
...izé, ez egy magyar fórum, a felhasználók legnagyobb része (nagy királyunk után szabadon) legfeljebb a "félázsiai" kategóriába fér bele
4/9 anonim válasza:
#2 de a csokis mégegyszer akkora xD
5/9 anonim válasza:
Nekem nagy vágyam egy Ázsiai punci...
Tehát ha erre téved egy, az írjon rám qrva gyorsan!😀😀
7/9 anonim válasza:
Hai, van cok szín, cok occó' :D
Az ázsiai nők egyébként határozottan szeretik az európai férfiakat. Ha kimész Ázsiába akkor a kánaán tud az emberre várni :)
8/9 alonelyman válasza:
már voltam 3 ázsiai nővel is szóval aki erre vágyik, ez a vágya: én nyertem
9/9 anonim válasza:
#8 én csak egyel voltam, de az jobb volt mint a tiéd: én nyertem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!