Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Számotokra az európai (fehér), afrikai (fekete), vagy az ázsiai férfiak a legvonzóbbak manapság?
Figyelt kérdés
2015. júl. 13. 15:39
1/4 anonim válasza:
Nem a származásán múlik a vonzalom.
2/4 anonim válasza:
Akár milyen hihetetlen, sok nő számára nem a nyers, lélek nélküli testiség az elsődleges. A tekintete, a modora, a belső énje az igazán fontos számomra. Ez undorító..mintha a piacon az egyszer használatos tárgyak előnyeit, hátrányait mérlegelném érzelmek nélkül...elég beteg számomra..
Én magyarként más közegben, más normák, kúltúrális szokások szerint szocializálódtam, mint egy afrikai vagy egy ázsiai, ahol mondhatni hobbi szinten alázzák, bántalmazzák a nőket, mert a kultúrájukban csak egy használati tárgy..stb.
Én biztos, hogy nem.
3/4 anonim válasza:
Látom nem csak én ábrándulok ki a férfiakból. Már nem is nagyon értem, mit keres egy nő egy férfi mellett. Egy érzelmes nő.
4/4 anonim válasza:
CSAKIS ÁZSIAI!!!!! JAPÁN,korea,kina,stb
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!