Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hölgyek,lányok,mennyire jönnek be az 50év körüli pasik és miért? Kor és nem, köszönöm! 53F
Ebben a korban ritka aki nincs elhizva műfogas krákogó es fizikailag valahol erős, dobálni tudna az agyban meg stb és nem vén kéjenc effektet hoz hanem tartása is van es nem kergeti a nőket kapuzárással, hanem vonzza tekintéllyel és magabiztosan.
Nem is értem miert mondjak a pasikra hogy a kor szépiti öket.
Nekem tetszenek az idősebb férfiak is, de ahhoz jól is kell kinézni. Van egy 50 év körüli tanárunk az egyetemen, aki olyan szexi, hogy az nem igaz. :D Több nőnek is bejön. De az ilyen férfiakban pont a tekintély és magabiztosság tetszik. (Ahogy az előttem lévő is írja)
Párkapcsolatban nem ennék velük, mert azért a korkülönbség miatt mások a céljaink, tapasztalataink stb. Nem illenénk össze. De vannak idősebb pasik, akiknél megjegyzem, hogy na ő jól néz ki.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!