Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A lányoknak miért nem jönnek be a gamer pasik?
Figyelt kérdés
17 cm a farkam, de ez miatt hogy játszok még haverjaim sincsenek, lányok egyenesen elkezdenek nevetni mikor meglátnak egy Witcheres pólóban :(
Mert el vannak puhulva, nem bírják a fizikai terhelést amit egy keményebb szexcsata jelent
2020. okt. 22. 09:21
4/16 anonim válasza:
Szerintem trollkodsz, de ha nem akkor meg gondold végig, hogy abban hogy a gép előtt ülsz egy lány mégis mi vonzót találna?
A játék megfér egy kapcsolatban, de önmagában nem olyasmi amitől majd döglenek utánad a lányok.
2020. okt. 22. 09:24
5/16 A kérdező kommentje:
4-es nem trollkodok. Imádom a számítógépet, nagy a farkam és egy picit szebb a fejem az átlagnál szóval nem értem még szexre sem miért nem kellettem soha egy lánynak sem. Komoly kapcsolatban tudom hogy így nemtudnak elfogadni :(
Ez miatt nincsenek haverjaim, mert ők sem tudnak.
2020. okt. 22. 09:28
6/16 anonim válasza:
Akkor gondold végig az egészet, amiket felsoroltál önmagában egyik sem fog semmit érni, ha a gép előtt ülsz és nem a lánnyal foglalkozol...
2020. okt. 22. 09:32
7/16 anonim válasza:
Őszintén, én a gamer pasikat ilyen.. hogy is mondjam.. az az elképzelésem róluk, hogy nem helyesek.. pedig én is szeretek játszani meg xboxozni, de keves az olyan gamer pasi aki helyes! Nyilvàn tisztelet a kivételnek! :)
2020. okt. 22. 09:33
8/16 anonim válasza:
Nekem bejönnek, legalább tudom nezni miközben játszanak 😃
De az viszont nem jönne be ha velem nem torodne csak a jatekkal
2020. okt. 22. 09:42
9/16 anonim válasza:
Senkit nem érdekel hogy gamer vagy ha normális, férfias testalkatod és viselkedésed van. Az én barátnőm is szokott játszani velem nintendo switchen vagy bárhol, de mellette éreznie kell hogy mindig ő az első és persze jól meg kell d*gni őt. :D
2020. okt. 22. 10:37
10/16 anonim válasza:
Azalapján amit elmondadz, nincs eleted. A gép előtt ülés nem élet és nem is szemelyiség. Az rendben van, ha neha egy kicsit ezzel kapcsolódsz ki, de akinek az az eletcélja, hogy a karaktere magasabb szintre lépjen, azt se haveromnak, se páromnak nem tudom elképzelni.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!