Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » A magas fiúk leginkább milyen...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A magas fiúk leginkább milyen lányoknak jönnek be?

Figyelt kérdés

Magas vagy az alacsonyabbaknak, és milyen testsúlyúaknak?

185 cm felettieket értem magasnak.

2019. júl. 25. 09:28
 1/9 anonim ***** válasza:
62%
Ha bejön egy magas pasi, az nem jelenti azt, hogy az összes többi magas pasi is bejön. Értelmetlen a kérdés. Én alacsony vékony/sportos lány vagyok(157cm), de van, hogy tetszik 185 cm feletti pasi, bár ritka, mert nekem az a kb felső határ, annál magasabb pasival nem szívesen járnék, túl nagy a magasságkülönbség.
2019. júl. 25. 09:31
 2/9 anonim ***** válasza:
62%

Leginkább a 155,3cm-es, 74,8kg-os, fele arányban zöld és kék szemű, szőkésbarna de csak vállnál hosszabban érő hajú lányoknak!

Good luck! ;)

2019. júl. 25. 09:32
 3/9 anonim ***** válasza:
62%
A nok nagyreszenek a magas pasik tetszenek.
2019. júl. 25. 09:38
 4/9 anonim ***** válasza:
76%

Én 197 cm vagyok és minden típusú nők közül soknak bejövök. Voltam már 156 cm-es, de 190 cm magas lánnyal is és a kettő közt is szinte minden magasság kategóriással. Általában igaz, amit az előző írt, hogy a magasság bejön a nőknek, úgy mondanám hogy pluszpont a tetszésben. Persze önmagában semmmit nem ér ez se, le kell tenni más dolgokat is az asztalra. Én pl nagyon vékony voltam régen és hiába voltam magas, nem tetszettem a lányoknak. Pár éve járok edzőterembe és most sokkal több lánynak tetszem mint pár éve, mert már a testalkatom is kezd vonzó lenni.

De ugyanígy nyilván belsőre, személyiségre is vonzónak kell lenni, meg persze csöves se legyél, szóval nem csak a külső számít.

Kérdezted még a testalkatot. Amikor vékony voltam, akkor főleg kövér lányoknak tetszettem. Mióta izmosabb vagyok, azóta jobban tetszem minden fajta lánynak, több vékonynak és átlagos alkatúnak is.

2019. júl. 25. 10:12
 5/9 anonim ***** válasza:
77%

Amúgy azt hittem 197 centivel fogok tetszeni magas lányoknak gyakrabban, de érdekes módon a magas (175-185 cm-es) lányokat nagyon sokszor látom velük egymagas srácokkal. Kicsit sajnálom ezt, mert nekem inkább a magas nők tetszenek, de legalább ebből is látszik, hogy nem csak a magasság számít.

Szóval az alacsonyabb lányok még átlagban gyakrabban megnéznek, mint a magasak, nekik jobban tetszem. Érdekes.

2019. júl. 25. 10:20
 6/9 anonim ***** válasza:
62%
Ha 1 fejjel alacsonyabb a lány.
2019. júl. 25. 15:40
 7/9 anonim ***** válasza:
62%
Én 165 cm vagyok, párom 189 cm. Nekem nem a magassága miatt tetszett meg :D
2019. júl. 25. 17:38
 8/9 anonim ***** válasza:
A nők legnagyobb többségének, csekély számú kivétel mellett :D
2019. júl. 25. 18:17
 9/9 anonim ***** válasza:
62%
184 vagyok, és a magasabbak is bejönnek, de vékonyként. Szép lábfejjel:).
2019. júl. 25. 23:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!