Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A magas fiúk leginkább milyen lányoknak jönnek be?
Magas vagy az alacsonyabbaknak, és milyen testsúlyúaknak?
185 cm felettieket értem magasnak.
Leginkább a 155,3cm-es, 74,8kg-os, fele arányban zöld és kék szemű, szőkésbarna de csak vállnál hosszabban érő hajú lányoknak!
Good luck! ;)
Én 197 cm vagyok és minden típusú nők közül soknak bejövök. Voltam már 156 cm-es, de 190 cm magas lánnyal is és a kettő közt is szinte minden magasság kategóriással. Általában igaz, amit az előző írt, hogy a magasság bejön a nőknek, úgy mondanám hogy pluszpont a tetszésben. Persze önmagában semmmit nem ér ez se, le kell tenni más dolgokat is az asztalra. Én pl nagyon vékony voltam régen és hiába voltam magas, nem tetszettem a lányoknak. Pár éve járok edzőterembe és most sokkal több lánynak tetszem mint pár éve, mert már a testalkatom is kezd vonzó lenni.
De ugyanígy nyilván belsőre, személyiségre is vonzónak kell lenni, meg persze csöves se legyél, szóval nem csak a külső számít.
Kérdezted még a testalkatot. Amikor vékony voltam, akkor főleg kövér lányoknak tetszettem. Mióta izmosabb vagyok, azóta jobban tetszem minden fajta lánynak, több vékonynak és átlagos alkatúnak is.
Amúgy azt hittem 197 centivel fogok tetszeni magas lányoknak gyakrabban, de érdekes módon a magas (175-185 cm-es) lányokat nagyon sokszor látom velük egymagas srácokkal. Kicsit sajnálom ezt, mert nekem inkább a magas nők tetszenek, de legalább ebből is látszik, hogy nem csak a magasság számít.
Szóval az alacsonyabb lányok még átlagban gyakrabban megnéznek, mint a magasak, nekik jobban tetszem. Érdekes.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!