Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Magas lányoknak nagyobb pénisz is kell?
Figyelt kérdés
175 cm feletti nők a nagyobb pénisztől tudnak kielégülni?
Én 190 cm vagyok, de a péniszem 14.5 hosszú, és 4.5 vastag. Ez elég lenne nekik?
2018. dec. 13. 20:36
1/16 anonim válasza:
Magasság és hüvely között nincs egyenes arányosság!
2/16 anonim válasza:
A magasságnak nem sok köze van a hüvely méreteihez.. ahogy pasiknál sincs köze a farok hosszhoz..
3/16 anonim válasza:
Bírom, amikor a szüzek osztják az észt. Egyébként tapasztalataim alapján van korreláció
5/16 anonim válasza:
A nők orgazmusra való képessége testileg leginkább a hüvely izomzatán múlik. Aki rendszeresen tornáztatja és gyakorol, az nagyon erősen és hihetetlenül változatosan tudja szoritani és mozgatni a hüvelyizmait. Mint a gésák. Volt ilyen csajom, meg se kellett mozdulnunk, pusztán a hüvelyizmai mozgatásával el tudtunk élvezni mind a ketten. Egy ilyen nőnek nem kell nagy pénisz, bármelyikre rá tudnak feszülni.
7/16 anonim válasza:
Igen, a legtöbb csajnak elég.
A magasság nem függ össze, h ki mekkora pénisztől tud kielégülni.
8/16 anonim válasza:
Ezek a hülye kérdések hogyan merülnek fel az emberben?
9/16 anonim válasza:
Ennek semi köze a magassághoz, 160 centimmel nekem jól esik a 18-20 centi ,
10/16 anonim válasza:
Némi logikát azért összegyűjthettél volna magzatpózban.
és ilyenek szaporodnak...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!