Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Magas lányoknak nagyobb pénisz is kell?
175 cm feletti nők a nagyobb pénisztől tudnak kielégülni?
Én 190 cm vagyok, de a péniszem 14.5 hosszú, és 4.5 vastag. Ez elég lenne nekik?
Csak a hosszúhajú nőknek, mert ahogy nő a haj, ezzel arányosan nő a hüvely befogadóképessége. A leszbikus lányok/nők éppen ezért rövidhajúak, mert amikor a haj rövid; a hüvely befogadóképessége csökken. Egyébként ezt titkolja a pénisznövelést igérő érdekelt demokrácia.
(Irónia)
A gorrila hatalmas, és bivalyerős; mégis 9cm a himbilimbije, ha nagyobb lenne, Gorilla-mama, nem tudná fogadni.
A Biblia szerint a férfit gyártották először, és utána a nőt, a nagy méret anomália, cél mindig az volt "beleférjen", s a feszüljön, csak extra.
14 ez csak valami bu_zi incel mantra. Mi az , h 10 centis a hüvelyük?!
Akkor a maradék 7 centit hová szoktam bedugdosni? Gondolod, hogy a puncikobold minden mozdulatnál összehajtogatja?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!