Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » A lányoknak miért nem jönnek...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A lányoknak miért nem jönnek be a gamer pasik?

Figyelt kérdés

17 cm a farkam, de ez miatt hogy játszok még haverjaim sincsenek, lányok egyenesen elkezdenek nevetni mikor meglátnak egy Witcheres pólóban :(

28 éves szűz.

2020. okt. 22. 09:03
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
100%
Első vagyok és szerintem igenis trollkodsz, de amennyiben nem, akkor azt gondolom, hogy a sikertelenségedben nagyobb szerepet játszik a értékrended - amit jól jelez, hogy a farkad méretét instant belépőnek tekinted a nők lábai közé.
2020. okt. 22. 13:29
 12/16 anonim ***** válasza:
90%
Én kaptam gamer pólókat is a páromtól... veled van a gond, nem a hobbiddal. :D
2020. okt. 22. 13:50
 13/16 anonim ***** válasza:
100%

Mert mit lehetne kezdeni egy olyan sráccal, aki a gép előtt tölti az életét? Ha emellett nincs semmi más és még a szociális képességeid is rosszak, akkor nincs min meglepődni. A gamer-kedés alapvetően nem rossz hobbi, de ha ez van a központban és e köré épül minden, az senkinek nem lesz vonzó.

A barátom imádja a Witcher játékokat én a Witcher könyveket, aztán ő miattam többet olvas, én meg miatta kipróbáltam pár játékot, de nem az a két dolog az életünk központja.

23/L

2020. okt. 22. 15:38
 14/16 anonim ***** válasza:
100%
#13 az enyém az első részt végig is játszotta. :D Most a másodikkal küzd, amikor van ideje. Az összes könyvet is megvettük... :D
2020. okt. 22. 15:45
 15/16 anonim ***** válasza:
100%

1: Ha sokat ülsz a gép előtt, valószínűleg nem igazán mozogsz. Lehet nagy farkad meg helyes arcod, ha a tested ápolatlan.

2: Volt olyan barátnőm, akiket sokat hanyagolt a pasija mert egyszerűen nem akart semmi programot csak a gép előtt ülni.

Én is szeretek játszani vagy streameket nézni, most a Middle Earth játékokat viszem, de kontrolláltan, nem ebben telik a napom és ezer más dolgot is csinálok mellette.

2020. okt. 22. 16:56
 16/16 anonim ***** válasza:
100%

Ha a farokméred a legfontosabb jellemződ, akkor már rég rossz a dolog...

A Witcher nekem elsősorban a sorozat, majd a könyvek. A játék csak a 3. helyen van.

Amúgy a sztori alapú játékokat én is szeretem.

Szóval azért vagy 28 évesen még szűz, amiért én is 19 évesen. Mert kockolunk és nem ismerkedünk. ;)

2020. okt. 22. 18:24
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!