Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A lányoknak miért nem jönnek be a gamer pasik?
17 cm a farkam, de ez miatt hogy játszok még haverjaim sincsenek, lányok egyenesen elkezdenek nevetni mikor meglátnak egy Witcheres pólóban :(
28 éves szűz.
Mert mit lehetne kezdeni egy olyan sráccal, aki a gép előtt tölti az életét? Ha emellett nincs semmi más és még a szociális képességeid is rosszak, akkor nincs min meglepődni. A gamer-kedés alapvetően nem rossz hobbi, de ha ez van a központban és e köré épül minden, az senkinek nem lesz vonzó.
A barátom imádja a Witcher játékokat én a Witcher könyveket, aztán ő miattam többet olvas, én meg miatta kipróbáltam pár játékot, de nem az a két dolog az életünk központja.
23/L
1: Ha sokat ülsz a gép előtt, valószínűleg nem igazán mozogsz. Lehet nagy farkad meg helyes arcod, ha a tested ápolatlan.
2: Volt olyan barátnőm, akiket sokat hanyagolt a pasija mert egyszerűen nem akart semmi programot csak a gép előtt ülni.
Én is szeretek játszani vagy streameket nézni, most a Middle Earth játékokat viszem, de kontrolláltan, nem ebben telik a napom és ezer más dolgot is csinálok mellette.
Ha a farokméred a legfontosabb jellemződ, akkor már rég rossz a dolog...
A Witcher nekem elsősorban a sorozat, majd a könyvek. A játék csak a 3. helyen van.
Amúgy a sztori alapú játékokat én is szeretem.
Szóval azért vagy 28 évesen még szűz, amiért én is 19 évesen. Mert kockolunk és nem ismerkedünk. ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!