Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A nagy darab lányoknak miért nem jönnek be a soványabb, sportosabb pasik?
Rendszeresen sportolok, sovány vagyok, de azért izmos is. Tetszenek a molettebb, magas lányok. De ők elutasítóak velem. Ti is tapasztaltatok már ilyet?
Én 176 cm 65 kg vagyok, 22 éves.
Nem vagyok nagyon duci, csak a magasságomhoz képest picit teltebb idomokkal rendelkezem (alacsony vagyok).
De eddig csak nálam vékonyabb fiúk jöttek be.😄
Nem volt fura meg semmi, teljesen természetes, hogy két ember szereti egymást az alkatuk közötti különbségektől függetlenül.:)
L.
Egyetértek az előttem felszólalókkal. Sztem phaszság h nem jönnek be a vastag lányoknak a vékonyak. Én is vékonyabb pasi vagyok, legalábbis nem dagadt. És szeretnek a nők. Volt már óriási, 150 kgs szexpartnerem is. ;)
27/f
Jaj istenem. Hogyne jönnd be! Ha kövér csajt akarsz akkor ismerkdjél ahdlyett h ilyen csali kérdéseket írsz ki állandóan amire azt várod h valaki ráharapjon h "de én igen!"
Lefogadom vannak erre oldalak.. vagy a való élwtben ismerkedsz. Lesz biztos extrém kövér nő is vagy hogy szoktad írni
Kérdés, mennyire vékony. Én is nagydarab vagyok, mondjuk már a jóval idősebb korosztályból.
De ilyen paraméterekkel félnék, hogy kárt tennék benned
Szóval, ha vékonyabb a pasi, nem gond, de az ennyire vékony már nem jön be.
De ismerek olyanokat, akiknek igen. Szerencsére nem vagyunk egyformák.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!