Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért baj, ha el akarom hagyni a pasimat mert nem akarja engedni, hogy felcsatolhatóst használjak rajta?
Figyelt kérdés
A pegging nagy része a szexualitásomnak. Mindenki azt mondja, hogyha nem illik össze két ember szexualitása, akkor inkább szakítsanak. Akkor miért baj, ha emiatt akarok szakítani?2021. ápr. 23. 19:24
61/72 anonim válasza:
Akkor van a nőnek is. Van a férfiaknak is.
Most pedig mindenki mehet a dolgára. Ennyi.
Engem pedig valamelyik hökgyemény megrakhatna😜 <3
64/72 anonim válasza:
Nekem aranyerem van ezért félek hogy seggbekúr egy lány
A börtönben szokták seggbedugni egymást a rabok
65/72 anonim válasza:
Hagyjatok már, ez valami betegagyú tini kis fiú, esetleg kislány, de lehet ő sem tudja.... De az tuti, hogy nem fut 100-zal....
67/72 anonim válasza:
Nekem minden álmom kipróbálni ezt egy csajjal, hogy kikötöz és azt csinál velem amit akar. Irigylem a pasid, nem tudja miről marad le
69/72 anonim válasza:
Ezt én is kipróbálnám egyszer, de úgy, ha a csaj szopna meg lovagolna rajtam felváltva, amíg el nem megyünk mindketten többször. Nem úgy, hogy ő húz felcsatolható szerszámot, ami az én ánuszomba kerül végül. :D
70/72 anonim válasza:
Szerintem teljesen rendben van, ha a lány megdugja a férfit. Engem is gyakran megdug a barátnőm. Sőt inkább ő dug engem. Ez mostmár teljesen elfofadott, hogy a nő az irányító egy kapcsolatban. Ha a párod nem engedi, hagyd ott és keress magadnak egy rendes, alázatos férfit.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!