Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért baj, ha el akarom hagyni a pasimat mert nem akarja engedni, hogy felcsatolhatóst használjak rajta?
Figyelt kérdés
A pegging nagy része a szexualitásomnak. Mindenki azt mondja, hogyha nem illik össze két ember szexualitása, akkor inkább szakítsanak. Akkor miért baj, ha emiatt akarok szakítani?2021. ápr. 23. 19:24
31/72 anonim válasza:
Minimum erősen biszex vagy, és ezért nem kell besértődj, ez a helyzet.
32/72 anonim válasza:
Miért lenne baj, ha emiatt elhagynád?
Én is hagytam már el csajt, mert nem passzoltunk szexuálisan.
Nem nagy ügy.
33/72 anonim válasza:
Simán elhagynám miatta. Én szeretem, ha hátulról dug 1 NŐ, CSAK NŐ!!!!! Eddig nem volt ilyen párom és igen, mindig is hiányzott! De megtaláltam azt a lányt.
Nem, nem vagyok sem bi, sem meleg. De biztos lesz itt olyan, aki ennek az ellenkezőjét jól bebizonyítja.
34/72 anonim válasza:
Azt legalább hagyod, hogy ő rendszeresen análba rakjon téged? Mert ez a minimum szerintem előtte, ha tényleg ki szeretnéd próbálni egyszer fordítva is a dolgot.
35/72 anonim válasza:
RÁ AKAROD ERŐLTETNI
Ez pont olyan rossz, mintha egy férfi erőszakoskodna. És pont ugyanezt szokták a férfiak is "prűd vagy" "unalmas vagy" stb.
Vagy egy primitív, erőszakos nő vagy, vagy ugyanez csak férfiban. Plusz akkor ugye a kérdés is kamu.
36/72 A kérdező kommentje:
34
nem és nem is fogom
2021. ápr. 24. 23:39
37/72 anonim válasza:
Ja, hogy te nem engeded neki? Na úgy már gáz vagy, bocsi.
38/72 anonim válasza:
És azok a pasik akik análba rakják a párjukat mikor mennek majd bele a peggingbe? 😏
39/72 Bolcs_Elek válasza:
Szerintem egy szub pasi kellene neked.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!