Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Z generációs hölgyeket kérdezn...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Z generációs hölgyeket kérdezném: nálatok már alap,hogy a popsilyukatokat nem csak kakilásra és pukizásra használjátok, hanem szexre is?

Figyelt kérdés
ma 19:53
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
41%
Mi az a kakilás pukizás?
ma 19:57
 2/15 anonim ***** válasza:
60%
Nem
ma 20:17
 3/15 anonim ***** válasza:
60%
Miért kellene egy generáció minden tagjának ugyan azt csinálnia?? Menj innen, keress vmi poreszt.. pubi..
ma 20:18
 4/15 anonim ***** válasza:
44%
Nem; számomra az anál nem játszik semmilyen formában. Ha esetleg a párom elővenné, hogy őt izgassam análisan kézzel vagy dildóval, abban legalább egyszer benne lennék, hogy kipróbáljuk, milyen (aztán ha megtetszik, többször is lehet róla szó), de én nem igénylem az ilyet és nem is engedném.
ma 20:20
 5/15 anonim ***** válasza:
34%
Ez már minden, az 1900-as évektől kezdve született női személy alaptudása lett.
ma 20:22
 6/15 anonim ***** válasza:
69%
Kurvára nem.
ma 20:32
 7/15 anonim ***** válasza:
48%

#5 nem igaz, ne állits ilyet.

Nem próbáltam, nem is fogom.

A popsilyukamat senki nem kapja meg.

ma 20:36
 8/15 anonim ***** válasza:
71%
Én próbáltam párszor, de maximum az ujjazás ami izgató, de azt se kívánom különösen. A behatolás nekem fáj és egyáltalán nem esik jól, nem kellemes.
ma 20:54
 9/15 anonim ***** válasza:
67%
Igen. A fenéklyukam gyakorlatilag felváltva kakás/spermás.
ma 21:08
 10/15 anonim ***** válasza:
71%

Nem!!

Igaz Y vagyok még.

ma 21:19
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!