Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Miért baj, ha el akarom...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért baj, ha el akarom hagyni a pasimat mert nem akarja engedni, hogy felcsatolhatóst használjak rajta?

Figyelt kérdés
A pegging nagy része a szexualitásomnak. Mindenki azt mondja, hogyha nem illik össze két ember szexualitása, akkor inkább szakítsanak. Akkor miért baj, ha emiatt akarok szakítani?

2021. ápr. 23. 19:24
1 2 3 4 5 6 7 8
 21/72 anonim ***** válasza:
41%

😂😂😂

Egyszer nyúlt fel a férjemnek az exe. Olyan gyorsan kapta el a kezét, mint a fény.

Nem vagyok prűd csak nem vagyok idióta. Bdsm kedvelő vagyunk, az anált mindketten utáljuk.

És nem minden nő képes vaginális orgazmusra. Hihetetlen buta kislány vagy.

N25 voltam

2021. ápr. 23. 20:54
 22/72 A kérdező kommentje:

21

A vaginális orgazmus hiányának 3 oka lehet:

- prűd vagy agyilag

- a pasid nem tud megdugni rendesen

- egészségügyi ok

2021. ápr. 23. 21:01
 23/72 anonim ***** válasza:
65%
Figyi, ezt nem kell erőltetni. Ha ez neked elengedhetetlen, akkor szakítani kell, és ennyi. Heteró férfi a fenekébe semmit se fog hagyni. Elég nyitott párjaim voltak, de ez mindenkinek tabu volt, igaz engem sem vonz a téma. Az anált nem erőltetheti se egy nő, se egy férfi a másikra. Ennyi.
2021. ápr. 23. 21:32
 24/72 anonim ***** válasza:
100%

Én hetero vagyok de nagyon kívánom a pegginget🤔

2021. ápr. 23. 21:37
 25/72 anonim ***** válasza:
0%
Keress partnert a homokozó kategóriában!! Ott szeretik ezt!!
2021. ápr. 23. 21:43
 26/72 anonim ***** válasza:
100%

Hogy a pegginget miért csak melegek szerethetik sokak szerint.

Tipik magyar felfogás. Amit én nem szeretek az rossz és b*zis:D

2021. ápr. 23. 21:45
 27/72 A kérdező kommentje:

23

Nagyon el vagy tévedve, mert rengeteg hetero féfrit elintéztem már a felcsatolhatósommal.

Elég bigott vagy és a pasid sem volt "nyitott", ha képes lemondani a prosztataorgazmusról. Látszik, hoyg mindketten eléggé el vagytok nyomva szexuálisan

2021. ápr. 23. 21:53
 28/72 anonim ***** válasza:
90%

Ez mind szépen és jól hangzik

Engem nem izgat konkrétan az ilyesmi. De ha egy nő ezt akarná velem csinálni akkor sem lenne jogom ellenkezni és örülök ha élvezi

Csak sajnos valoszínü, hogy trollkérdés és pasi írta ki..

2021. ápr. 23. 22:26
 29/72 anonim ***** válasza:
74%
De most hiába pattogsz itt. Ha nem akarja, akkor nem. A másikra meg nem erőltetünk semmit.
2021. ápr. 23. 22:33
 30/72 A kérdező kommentje:
És ki mondta, hogy rá akarom erőltetni? A kérdésem arról szólt miért baj, ha emiatt hagyom el?
2021. ápr. 23. 22:35
1 2 3 4 5 6 7 8

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!