Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Miért baj, ha el akarom...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért baj, ha el akarom hagyni a pasimat mert nem akarja engedni, hogy felcsatolhatóst használjak rajta?

Figyelt kérdés
A pegging nagy része a szexualitásomnak. Mindenki azt mondja, hogyha nem illik össze két ember szexualitása, akkor inkább szakítsanak. Akkor miért baj, ha emiatt akarok szakítani?

2021. ápr. 23. 19:24
1 2 3 4 5 6 7 8
 51/72 anonim ***** válasza:
73%

"a férfiak gyakran vannak seggbe dugva"

Ezt most felejtsd el!!!!

2021. ápr. 27. 07:58
 52/72 A kérdező kommentje:

Biológiai tény, hogy a férfiak és hímnemű állatoknál természetes a homoszexualitás és gyakran hierarchia megerősítőként szolgál náluk az anál szex, tehát olyan férfiak is gyakran voltak seggbe dugva a múltban, akik nem voltak homoszexuálisok.

[link]

2021. ápr. 27. 14:58
 53/72 A kérdező kommentje:

Ezért alakult ki evolúciósan a prosztataorgazmus.

A nőknél viszont nincs semmilyen szerv a fenekükben, ami orgazmusra képes, ezért teljesen logikus azt feltételezni, hogy a múltban nem voltak seggbedugva.

2021. ápr. 27. 15:01
 54/72 anonim ***** válasza:
68%

Az tény, hogy mondjuk a kutyáknál a domináns hím rámászik rendszeresen a másik hátára. De ez nem feltétlenül jelenti azt, hogy fel is áll neki közben az izgalomtól, meg hogy beteszi a másiknak rendesen.

Másrészt meg, ha ilyen állatvilágbeli példákra hivatkozol, akkor te most tulajdonképpen a dominanciádat szeretnéd kimutatni a pasid irányába azzal, hogy jól seggbe toszod?

2021. ápr. 27. 15:14
 55/72 A kérdező kommentje:

"Az tény, hogy mondjuk a kutyáknál a domináns hím rámászik rendszeresen a másik hátára. De ez nem feltétlenül jelenti azt, hogy fel is áll neki közben az izgalomtól, meg hogy beteszi a másiknak rendesen."

El vagy tévedve. Tényleg azt hiszed, hogy nem?

A férfiak rendszeresen voltak seggbedugva az egymás közti hierarchia megerősítése képpen.

2021. ápr. 27. 15:18
 56/72 anonim ***** válasza:
20%

Ott van némi probléma az okoskodással, hogy a hímek dominancia okán dugják egymást, vagy a másik elképzelés szerint az állatvilágban is feltételezik a homoszexualitást. De nem a nőstény egyedek dugják a hímeket. Ez sehol se szokás. Azon felül szerinted amikor a domináns hím megerőszakolja a másikat, az élvezi? Örül, ha túléli inkább.

Mellesleg én vagyok bigott, miközben te nem hagyod az anált? Te hogy vagy képes lemondani az anál orgazmusról? Ja hogy neked már ne rakja be senki, aha. És de, létező dolog, és igen, nőként is lehet élvezni. Valószínűleg nehezedre esik elhinni, hiszen életedbe rendes férfi bottal se piszkált meg valószínűleg ilyen hozzá állással.

És nagyon bele találtál, úgy el vagyunk nyomva szexuálisan...Köszönöm, hogy felnyitottad a szemem, a hosszú szenvedélyes menetek és orgazmusok között nem is vettem észre, kellett a nagy tudásod ehhez. (23as voltam)

2021. ápr. 27. 15:27
 57/72 anonim ***** válasza:
84%
Ha az egész valóban a dominancia kifejezéséről meg a hierarchia megerősítéséről szólt eredetileg, akkor igazából nem értem, a prosztatára miért volt evolúciós szempontból szükség. Az lenne a lényeg, hogy az alárendelt félnek inkább kellemetlen legyen a dolog, míg a domináns félnek persze jó érzés, élvezetes. Ehhez képest sokszor van az, hogy akit dugnak, az hamarabb elélvez, pláne ha a másik fél szerszáma kellően vastag, és jó erősen nyomja a prosztatáját.
2021. ápr. 27. 15:32
 58/72 A kérdező kommentje:

56

Úgy, hogy a nők esetében nincs anál orgazmus. Nem nehéz lemondani arról, ami nem létezik.

2021. ápr. 27. 17:01
 59/72 A kérdező kommentje:

57

Sehol sem állítottam, hogy csak dominancia kifejezésre szolgál az anál szex férfiaknál.

2021. ápr. 27. 17:03
 60/72 anonim ***** válasza:
73%

Olyan biztos vagy benne, hogy nincs?

[link]

2021. ápr. 27. 17:14
1 2 3 4 5 6 7 8

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!