Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szexuálisan sosem fogok egy lányt sem vonzani?
Arcom átlagos. Vékony alkatom van, átlagnál magasabb vagyok. Vislekedésre introvertált, halkszavű, szerény. Persze ahol kell ki állok magamért, de az alaptermészetem nyugis.
Szerintem eddig egy lány sem gondolta azt hogy de jó lenne velem lefeküdni. Gondolom csak a nygydumásak a nyerők:(
Ha dugópajti kell, akkor keress prostit.
De a leírásodból úgy vettem ki, hogy barátnőd nem szeretnél, aki szex mellett még szeretetet is tud adni.
Annyira idegesítő ez a napi rinya. "jaj de szemetek a nők, nekik a pénz kell, izmos test, bunkó nagydumás pasi stb stb"
A nőknek azok a férfiak lesznek vonzóak akik nem sajnáltatják magukat, akik magabiztosak, nem tutyi mutyik akik egy nőt sem mernek megszólítani csak várják a csodát.
Erre szokták azt mondani, hogy: „Bátraké a szerencse.”
Lehetne akármilyen maxos külsőd, ha nem vagy elég bátor ahhoz, hogy egyáltalán megszólíts egy csajt. Az igaz, hogy a nők döntik el végül, hogy lesz-e valami az ismerkedésből, vagy nem, de az ahhoz vezető „út” csak tőled függ.
Ne várd azt, hogy majd a csajok menjenek oda udvarolni neked. Számukra az azt jelentené, hogy senki másnak nem kellettek előtte, és ezért te lennél számukra a végső „mentsvár”. (Bocsi, ha valakinek sértő.)
És végül, hogy konkrétan a kérdésedre is válaszoljak,… Tenned kell ahhoz / El kell érned, hogy vonzódjanak hozzád a nők. (Mert maguktól nem fognak.)
Ez hülyeség! Vannak ilyen szerény ismerőseim, akik tipikus lúzerek. Már családjuk, gyerekük van és egyiknek-másiknak elég jó nője :) Én sem voltam partiarc, nem jártam sehova igazán, egyedül a természetbe szerettem járni a szabad ég alatt, szabad levegőn... de sokszor otthon is ültem.
10 éve vagyok együtt a gyönyörű párommal, a gyerekünk pedig már 6 éves. :)
UI: csajok és pasikon ismerkedtünk meg az iwiwen :D kiderült, hogy 2 utcával arrébb lakunk, ideje lenne talizni... immáron 10 éve élünk boldogan, ebből 4 éve házasságban.
Nem értek egyet az utolsóval. Bennem nagyon sokszor felmerül, hogy de jó lenne dugni ezzel vagy azzal a pasival. Egyszerűen semmit nem csinál csak létezik és nekem kell.
A legjobb barátnőm barátja olyasmi lehet mint te, magas, csontsovány, gamer, introveltált és őt valamiért ez vonzza.
Egyszerűen csak bízz magadban
18l
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!