Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok egymás közt, úgy értem bizalmas körben hogyan nevezitek leggyakrabban az alábbiakat: férfi nemi folyadék, férfi és női nemi szerv, aktus, fenék ?
Sperma
Farok, punci
Szex, dugás
Fenék
Sperma
Farok,punci
Szex
Popsi,fenék
sperma
fasz, punci
szex
popsi
Legalábbis nálunk ezek a jellemzőek a barátnőim között
21N
sperma, mag, apatej
farok, hancúrléc, punci, mézes bödön
szex, kefélés, dugás, egyesülés, pásztoróra
segg, fenék
G@ci
Farok,f@sz,p@na,punci,suna
Szex,dugás,b@szás
Segg,picsa,fenék
35n
sperma, de jobban belegondolva sose mondom ki ezt a szót. A kontextusból mindig érthető, hogy miről van szó.
farok
a nőit nem szoktam megnevezni, max azt használom néha, hogy hüvely/vagina, de nem igazán szexuális kontextusban
szex, dugás (utóbbi inkább igeként, mint főnévként)
fenék/segg
Igazából általában nem mondunk ki ilyen konkrét szavakat, hanem körülírjuk/utalunk a dolgokra, viszont így is brutál részletesen át tudunk beszélni mindent. 🤷♀️
"Én a kérdező vagyok, és számomra nőktől hallani ezek a kifejezések a leginkább izgatók: fa.z, ge.i, pi.a, kúrás, bas.ás, segg."
Hát, mi baráti körökben ezeket használjuk, bár sokszor kicsit aggódom miatta, hogy taplónak néznek, de végülis meg szoktam nyugodni, hiszen elég sokan hasonlóan fejezik ki magukat, így nem olyan feltűnő.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!