Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A női nemiszerv szaga tényleg olyan mint a döglött
nyúl, vagy mint a majonéz a mikróban?
Figyelt kérdés
Most lettem 18 éves, de amikor 16 éves voltam, az egyik barátommal egy eszmecsere folytán szóba került, hogy milyen lehet a női nemiszerv illata, és akkor mondta nekem, azóta nem merek kezdeményezni a lányoknál, mert félek hogy nem fogom bírni a szagot, meg ha már lányok, a szex is szóba jött, és azt is mondta nekem, hogy kutyapózban nagyon kell vigyázni, mert könnyen összeragadhatnak az emberek, és akkor a nő végigvonszolja a hapsi csontos seggét, ettől is félek, már akkor is meg akartam itt kérdezni, mert a szüleimtől nem mertem megkérdezni, csak féltem hogy megtudják hogy még nem vagyok 18 éves, és törlik a kérdést, ezért vártam hogy majd akkor megkérdezem ha betöltöttem a 18-at.
Ha egy nő megfelelően tisztálkodik és nincs semmilyen nőgyógyászati problémája akkor nem lesz kellemetlen szagú a puncija.
2021. febr. 20. 18:14
2/12 anonim válasza:
Esküszöm nem vagytok százasak :D
2021. febr. 20. 18:16
3/12 anonim válasza:
Ezt a döglött nyulas dolgot én ilyen amerikai pite szerű filmben hallottam amikor 14 éves lehettem és már akkor sem hittem el.
F
4/12 anonim válasza:
Ha nincs semmi probléma akkor nem kellemetlen szagú.
5/12 anonim válasza:
nem tudom, sosem szagoltam döglött nyulat, és majonézes ételre sem emlékszem, hogy mikróban meleítettem volna
2021. febr. 20. 18:18
6/12 anonim válasza:
Inkább ahhoz hasonlítanám, mint mikor 12 görény, egy pöcegödörben, mezítláb pálpusztait eszik. ( Bocs lányok, természetesen komolytalan kérdésre komolytalan a válaszom is. )
Persze biztos vannak igénytelen nők, akitől az Isten mentsen, de olyanokat távolról elkerülök.
2021. febr. 20. 18:21
7/12 anonim válasza:
Én döglött hallal hallottam ezt a mondást.Egyébként lány vagyok de nem büdös a puncim.
2021. febr. 20. 18:39
8/12 anonim válasza:
Hát én nem is értelek titeket... Az már távolról látszik, hogy valakit 'felfalnál-e' vagy sem. Aki igényes, tiszta, szép bőre van és szívesen csókolóznál vele, azt vélhetőleg lent is "felzabálnád".
Ha ápolt a lány, akkor csak olyan illatot érezhetsz lent, amitől max beindulsz.. azért az illatért érdemes élni :P
2021. febr. 20. 19:10
9/12 anonim válasza:
"...S egyszer csak rájöttem
Hogy a húsunk szaga
Az övé ázott szalma
Az enyém vaspor meg naspolya..."
2021. febr. 20. 19:44
10/12 anonim válasza:
Sajnos előfordul kellemetlen szag némely csajnál, és ez nem feltétlenül az ápoltság hiányával függ össez. A nők gyorsan összeszednek kisebb nagyobb problémát, sőt gombás megbetegedést is. Na ez okozhat olyan szagokat, hogy jó ideig eszedbe sem jut oda betenni a nyelved. Mondom erre elég egy gyógyszerérzékenység, kisebb felfázás, meg egyéb apróságok. A női test olyan mint egy óramű! A legapróbb dolog is képes hazavágni.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!