Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Ezt tényleg jobban megértik...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ezt tényleg jobban megértik az idősebb nők? 20/F

Figyelt kérdés

Az a helyzet hogy én szeretem a normál szexet is, viszont van bennem egy szubmisszív hajlam amit sajnos még senkivel nem sikerült sajnos kiélnem.

De nem bdsm szerű vágyak, nem vágyok semmi fizikai erőszakra, inkább az izgat hogyha pl szóban aláz a nő pl, de nem úgy hogy rosszakat mondd rólam hanem pl hasonlít másokhoz hogy a többi pasi mennyivel jobb nálam, meg hogy én sajnos nem vagyok elég jó, kicsi a farkam, és hasonlók. Illetve mesél arról hogy más pasival hogyan szexelne, stb, egy kis cuckold vágy is hozzá társul az alárendeltségemhez.

És hogyha korombeli lányoknak mondtam ezt, egyáltalán nem értették mi a jó ebbe, viszont a tőlem idősebb nők (30 es 40 kozott)pedig sokkal empatikusabbak voltak, és még alárendeltként is megértették hogy engem ez miért izgat, stb..

Miért lehet ez? Azért mert tapasztaltabbak és jobban értik ezt a világot?

2021. ápr. 14. 22:39
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
Szivesen írok neked ilyeneket. 1 üzi 1000 ft. 22/L
2021. ápr. 14. 22:42
 2/4 anonim ***** válasza:
78%

Szerintem a 30-40 es szingli nők már eléggé kétségbeesettek és szexéhesek ahhoz, hogy ne válogassanak annyit és toleránsabbak legyenek, mert sokka kevesebb lehetőségük van partnert találni

N

2021. ápr. 14. 22:43
 3/4 anonim ***** válasza:
#1: Te vagy a jövő női Warren Buffettje. 😃😃😃👏👍
2021. ápr. 14. 22:48
 4/4 anonim ***** válasza:
#3 Hamar el kell kezdeni ;)
2021. ápr. 14. 22:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!