Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak! Volt aki már szexelt jóval idősebb nővel 50 felettivel?
Figyelt kérdés
2021. ápr. 12. 09:29
1/6 anonim válasza:
Igen egyszer, én nagyon szeretem Őket, sajnos azóta sem sikerült megismerkednem egyel sem. :(
2/6 anonim válasza:
Igen. 55 volt én akkor 23 isteni volt. 😉😉😉
4/6 anonim válasza:
Sajnos még nem. 25 évesen 36 évessel. De van egy volt gimis tanárnőm, 61 éves. Kinéz 50 körül. Na őt nagyon szívesen lefektetném. Szerintem egész éjjel szeretkeznénk. Természetesen óvszert nem ismerve, mivel 61 évesen már nem fog teherbe esni. Fuhhh.
5/6 anonim válasza:
Igen, 66 éves volt a "rekordom", de 50 feletti is többször volt már a "praxisomban". Nem a kortól függ, némelyik olyan tüzes volt hogy kenterbe verné akármelyik huszonévest.
6/6 anonim válasza:
Igen. (Ez téged miért érdekel? Ilyen koru nö vagy?)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!