Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Lányok/nők, ti könnyen találto...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok/nők, ti könnyen találtok szexpartnert, ha épp arra van szükségetek? (N)

Figyelt kérdés

Félreértés ne essék, én is nő vagyok, de nagyon érdekelne, hogy mások hogy látják a helyzetet.

Én azt tapasztalom, hogy még szexre se lehet egy épkézláb pasit összeszedni, annyira rossz a felhozatal. Mostanság alapvetően neten ismerkedtem, de 1-2 hét után le is töröltem magam mindenhonnan, mert csupa balf.sz pasi talált csak meg:D nem tud helyesen írni, nem tud tisztelettudóan kommunikálni egy nővel, lepratelepen lakik, nem is egyedülálló, nem lehet vele felszabadultan beszélgetni stb sorolhatnám. Eleve el se nagyon jutok addig, hogy találkozzak egy kávéra az illetővel.

Már el se hiszem, hogy ennyire gázosak lennének a mai férfiak?

Igaz, hogy nekem szexre se elég, ha valaki csak jól néz ki, azért ennél igényesebb vagyok, a személyiség is érdekel stb

Ti hogy látjátok, nektek könnyen sikerül ismerkedni? Ha igen, hol vagy hogy tudtok olyat találni, aki szimpatikus?

2021. ápr. 14. 22:11
1 2 3 4 5
 31/44 anonim ***** válasza:
Micsoda cirkusz egy kis szex miatt... :D Simán leszólíthatsz egy pasit a boltban is, hogy segítséget kérnél valamiben. Felső polcról kell valami, amit nem érsz el, stb... :)) Ha szerencséd van, akkor szingli és legalább már előre látod, hogy külsőre bejön-e.
2021. ápr. 15. 10:48
 32/44 anonim ***** válasza:
Mondjuk pont azt mondta hogy nem a külső a legfontosabb hanem hogy értelmes legyen és legyen egzisztenciája. Az meg pont nem derül ki rá nézésre.
2021. ápr. 15. 10:51
 33/44 anonim ***** válasza:
Hát akkor az öltönyös palikhoz menjen oda, majd megfigyeli a parkolóban milyen drága kocsival érkeznek, és bemegy utánuk.
2021. ápr. 15. 10:56
 34/44 anonim ***** válasza:
😆😆😆 jó értelek, és igazán jól megindokoltad, csak olyan vicces ahogy elképzelem a csajt. Lesi a pasikat a parkolóban aztán ha van egy jó fogás akkor besettenkedik utána...
2021. ápr. 15. 10:59
 35/44 anonim ***** válasza:

A Night at the Roxbury című filmből megvan Cambi, és Vivica?

Na. helyezd át abba a környezetbe.

Ezek annyira kifinomultak hogy ránézésre vágják a mostani kocsik listaárát, és kiszúrják mint a terminator, ha hamis rolex az órád. :D

2021. ápr. 15. 11:10
 36/44 anonim ***** válasza:
🙂 na hát ez is igaz lehet. Tulajdonságok másodállásban elmehetnének értékbecslőnek vagy nappernek 🙂
2021. ápr. 15. 11:11
 37/44 anonim ***** válasza:
Igen, elég könnyen
2021. ápr. 15. 11:56
 38/44 A kérdező kommentje:

#31: gyakran szedsz fel bárkit is a sarki közértben, mikor lekérsz egy liter tejet a polcról?:D csak mert ha tőlem kérne valaki segítséget, nem gondolnám túl és csak annyi lenne a fejemben, hogy az illetőnek kell egy liter tej:)..

#33: belátható hogy nem az autója alapján ismerkedem valakivel, bár kétségtelen, hogy szórakoztató jelenség lennék a parkolóban, ahogy settenkedek a felsőkategóriás autók sofőrjei után:D bár ilyesmit általában a nemzetiségi félhajléktalan asszonyok szoktak csináni egy kis aprópénz reményében

#35: ha egy nő ért valamennyit az autókhoz, rögtön az a prekoncepciód, hogy az illető aranyásó?:D mesélj még a logikádról. A #36 is nyugodtan elmagyarázhatja az összefüggést.

Képzeld én pl sok dologgal legalább felszínesen tisztában vagyok. Pl a Merci és BMW összes modelljét ismerem, bármikor megmondom milyen kódja van, milyen időszakban gyártották, lci előtti/utáni-e és az árfekvéssel is tisztában vagyok nagyjából. Felismerek egy Longines, Hublot, TAG Heuer, Rolex vagy egy Patek Philippe órát. Bár ezekhez kevésbé értek, de kb tudom mit is jelent, ha valaki ilyesmit hord. Képzeld még a régebbi festményekről is van valami fogalmam, tudom mit jelent 1-1 festő neve. A kortárs művészetben viszont nem vagyok otthon az tény. Ékszerekhez is értek valamennyire, ismerem a fémjeleket, ránézésre megmondom, ha pl egy gyűrűben a kő csak cirkónia stb

És még sorolhatnék pár ehhez hasonló területet. Szakértő nyilván nem vagyok, de tájékozott.

Gondolod, hogy ezeket mind kigugliztam és bevágtam szabadidőmben, hogy egyből kiszagolhassam a gazdagságot a Lidl parkolóban csatangolva? :D

Az pl nem is lehet olció, hogy egy nőt is érdekelnek ilyen dolgok, esetleg hogy az élete során ráragadt egy kis tudás is pl ha olyan emberrel sodorta össze az élet, aki értett ezekhez vagy olyan szituációba került, hogy megtudhatott többet ezekről a területekről stb?

2021. ápr. 15. 17:00
 39/44 anonim ***** válasza:

36os vagyok,

Nem mondtam hogy van összefüggés, csak azt hogy ha egy csaj aranyásó és ennyire képzett mint azt a kolléga leírta, akkor akár magának is megkereshetné a pénzt mert elég komoly tudással rendelkezik.

Egyébként meglepődtem hogy ennyire értesz az órákhoz és autókhoz.

2021. ápr. 15. 17:22
 40/44 A kérdező kommentje:

#39: el tudom képzelni, hogy sok olyan nő van, aki meg tudja ítélni, hogy drága autóról van e szó avagy sem. Bár erre szerintem a legtöbb mezei ember ugyanúgy képes, hisz alapvetően szemmel látható a különbség egy fél milliós és egy 10-20-30 milliós autó között. Tehát nem kell különösebb szakértelem ehhez, emiatt nem valószínű, hogy az illető nő meg tudna keresni ennyi pénzt rendes munkával.

Persze hogy meglepődtél, hisz nem ismerjük egymást:D

Itt gyk-n sokan hajlamosak 2-3 mondat alapján azt gondolni, hogy mindent tudnak a másikról, sőt jobban is ismerik mint ő saját magát:D

2021. ápr. 15. 17:33
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!