Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Könnyűvérűnek gondolnál egy...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Könnyűvérűnek gondolnál egy 23 éves lányt, aki már 7 fiúval/férfival lefeküdt?

Figyelt kérdés

2021. ápr. 5. 19:03
A kérdező szavazást indított:
Igen
Nem
Attól függ (kifejtem kommentben)
86 szavazat
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:
92%

Egyáltalán nem gondolnám annak. De igazából, ha magától nem mondja el, szerintem nem is tudnék róla, mert nem kérdezném meg. Maximum azt, hogy hány barátja volt. (De ezen kívül lehetett kalandja is.)

Mindenesetre egy nőt nem ez határozz meg, hogy milyen.

2021. ápr. 5. 19:06
 2/19 anonim ***** válasza:
78%
Miért lenne könnyűvérű? Ha évente egy férfivel feküdt le 16 éves korától, az még elég kevésnek is tűnik.
2021. ápr. 5. 19:08
 3/19 anonim ***** válasza:
60%
Hát komoly nem igen volt közte...
2021. ápr. 5. 19:12
 4/19 anonim válasza:
71%

Nem.

tudom hogy az attól függ a kifejtős, de inkább leírom.

A szex szerintem simán lehet olyan mint az edzés, a csoki evés, a mozizás, vagy a vásárlás. Azért csinálják az emberek, mert jól esik nekik. Ha szexuálisan kielégületlen valaki, akkor frusztrált lesz. Nem csak nők, a férfiak is. A szex az egyik módja annak hogy ezt a frusztrációt eltávolítsuk az életünkből. Szerintem meglehetősen archaikus ez a stigma, hogy gáz dolog szexelni/ az a gáz, ha bizonyos mennyiségnél több emberrel szexel valaki.

Kicsit másik irányból pedig, ha valaki úgy is gondolja hogy számára a szex több, mint mozgás/frusztrációlevezetés/testi kielégülés, hanem érzelmi része is van: nézzük azt a szituációt, hogy az adott személy 18 éves korában vesztette el a szüzességét (azért tudjuk hogy sokan már ez előtt is). Most 23, tehát 5 éve élne aktív nemi életet. Ez 60 hónap, minden srácra több mint 8 hónap jutna. Szóval lehet szolid 6 hónapos kapcsolata (amibe már szerintem a visszafogottaknak is belefér a szex, ami alatt kialakulhat a bizalom, szerelem. Ha valaki a házasságig akar várni, az viszont egy teljesen másik téma, azt nem keverném ide), és utána még egy 2 hónapos szingli időszak is belefér, hogy nehogy egyik kapcsolatból ugorjon a másikba.

Szóval még egészséges párkapcsolattal is össze tud ilyen jönni.

(Amúgy eléggé vicces, hogy még mindig az ilyen kérdések nagy része arra megy rá, hogy a lány könnyűvérű-e de legtöbbször fiúnál fel sem merül ilyen.)

2021. ápr. 5. 19:15
 5/19 anonim ***** válasza:
70%

Barátnőm előttem 12 fiúval feküdt le.

18 évesen volt egy rövid, de intenzív bulizós, tinderezős korszaka.

Ennek az eredménye, hogy sok dolgot kipróbált és tudja, hogy mit akar. Elég referenciája van, hogy tudja, hogy mellettem jó helyen van és emiatt én is magabiztosabb vagyok.

2021. ápr. 5. 19:17
 6/19 anonim ***** válasza:
87%
Egyáltalán nem!
2021. ápr. 5. 19:20
 7/19 anonim ***** válasza:
51%

Nem. Én ugyanennyi vagyok, 16 pasival voltam és magamat se tartom könnyűvérűnek.

Szerintem az ilyen jelzők inkább a körülmények miatt szoktak kijárni, nem a számok miatt. Pl ha buliban elmész valami random faszival aki meghívott 2 italra na arra azt mondom h könnyűvérű. Nem véletlen h nekem egy ilyen sztorim se volt. Ennél jobban megválogatom a partnereim

2021. ápr. 5. 19:25
 8/19 anonim válasza:
22%
Csak ha volt köztük színes bőrű is.
2021. ápr. 5. 19:26
 9/19 anonim ***** válasza:
75%
Az aki szeret nem fog könnyűvérűnek gondolni. Aki meg akar dugni szintén. Az fog ler.bancozni aki nem tud megdugni. Amúgy meg az aktuális partnereden kívül van hozzá bárkinek köze hogy hány pasival voltál? Mert senkinek sem.
2021. ápr. 5. 19:27
 10/19 anonim ***** válasza:
69%
Hát most megkönnyebbültem. 22 vagyok 7 partnerem volt életem során eddig. Én sokaltam, de most kicsit megnyugodtam.
2021. ápr. 5. 19:31
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!