Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyire kiábrándító a pasiknak az ha egy 23 éves nő animéket néz?
Figyelt kérdés
Tényleg ennyire gyerekesnek tartják őket? Nem öltözök be meg ilyenek csak nézni szeretek, de azt sokat.2021. ápr. 3. 15:17
1/14 anonim válasza:
Ha egészséges a szexualitásod, őszinte vagy, és szeretettel tudsz egy férfi iránt gondolni/cselekedni, akkor felőlem aztán patológiai oktató videókat is nézhetsz naphosszat.
2/14 anonim válasza:
Nem. Én idősebb vagyok, és én is nézek. És a mangákat is szeretem, illetve gyűjtöm.
3/14 anonim válasza:
Ha ez nem megy a kapcsolat rovására illetve nem egy függőség nála akkor tőlem miért ne nézhetné? 23 évesen felnőtt ember, én meg ennyi erővel minek követem a focit amikor ott "csak futkároznak egy bőrgolyó után".
4/14 anonim válasza:
Miért lenne ciki? Inkább egy lány aki animéket néz, vagy időnként 1-2 infantilis vonás mint egy karót nyelt, magát elengedni sosem képes, humortalan fap.na típus.
5/14 A kérdező kommentje:
Amúgy teljesen normális vagyok. Ugyanúgy sportolok, szexualitásom is rendben. Amiket nézek az is a normális kategória. Csak sokan ha meg hallják h anime és rögtön gyerekesnek gondolnak
2021. ápr. 3. 15:36
6/14 anonim válasza:
nem kiábrándító talán még velem is megkedveltetné
7/14 anonim válasza:
Semmi gond nincs vele, elfogadom a nőt úgy ahogy van ha szeretem.
8/14 anonim válasza:
Hát ha van rendes munkád / vagy rendesen tanulsz, és a sex is normális veled, akkor ez nem zavarna engem se.
9/14 anonim válasza:
Nem kiábrándító. Én elfogadnám. Ez is egy hobbi.
Ahogy pl. az Xbox is.
28/F
10/14 anonim válasza:
Nem zavarna, csak ha nagyon betegeset nézne.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!