Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Lányok/nők, ti könnyen találto...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok/nők, ti könnyen találtok szexpartnert, ha épp arra van szükségetek? (N)

Figyelt kérdés

Félreértés ne essék, én is nő vagyok, de nagyon érdekelne, hogy mások hogy látják a helyzetet.

Én azt tapasztalom, hogy még szexre se lehet egy épkézláb pasit összeszedni, annyira rossz a felhozatal. Mostanság alapvetően neten ismerkedtem, de 1-2 hét után le is töröltem magam mindenhonnan, mert csupa balf.sz pasi talált csak meg:D nem tud helyesen írni, nem tud tisztelettudóan kommunikálni egy nővel, lepratelepen lakik, nem is egyedülálló, nem lehet vele felszabadultan beszélgetni stb sorolhatnám. Eleve el se nagyon jutok addig, hogy találkozzak egy kávéra az illetővel.

Már el se hiszem, hogy ennyire gázosak lennének a mai férfiak?

Igaz, hogy nekem szexre se elég, ha valaki csak jól néz ki, azért ennél igényesebb vagyok, a személyiség is érdekel stb

Ti hogy látjátok, nektek könnyen sikerül ismerkedni? Ha igen, hol vagy hogy tudtok olyat találni, aki szimpatikus?

2021. ápr. 14. 22:11
1 2 3 4 5
 21/44 anonim ***** válasza:

Nem hirtelen lettél az. De abban a hozzászólásodban alaposan bemutatkoztál. De a szememben előtte is afelé tendált a dolog.

Tudod nyuszifül, a gáz ottvan ha egy ilyen állítólag "szerencsétlen retardált"... -btw: te mondhatsz a pasikra ugye kígyót békát de te csak szép és okos lehetsz mindenki más szemében ugye?- ...sem kíván a háta közepére még egy kósza dugásra sem, inkább keres valami értelmesebb elfoglaltságot. :D :D

Jah, és az egy dolog hogy nárcisztikus vagy, de még frusztrált is a dugatlanságtól. Én viszont egész jókat kacarászok ezen. :D

2021. ápr. 14. 23:16
 22/44 A kérdező kommentje:
#22 az egyetlen frusztrált ember itt te vagy, ezt rajtad kívül szerintem itt mindenki látja:D
2021. ápr. 14. 23:19
 23/44 anonim ***** válasza:

20 vagyok

Hát igen főleg hogy a felső 10% más körökben mozog, nagyon ritka hogy átlag családban élnének. Persze nem kizárt, csak hát nincs sok esély rá. És ezt nem sznobizmusként mondom, csak hát nehéz úgy, ha az ember proli környezetben nő fel, de azért előfordul, tisztelet a kivételnek.

És természetesen a nagy részüknek van nője.

2021. ápr. 14. 23:21
 24/44 anonim ***** válasza:

Aha, én indítottam itt hülye kérdést a baszatlanságomra, és nem te kezdtél el pasikat köpködni.

Ja és persze meg is mondod látatlanban, ismeretlenül, hogy éppen ki milyen idegállapotban van.

Gondolom még a lakcímemet is tudod, ha annyira tudálékos vagy. :D :D

2021. ápr. 14. 23:27
 25/44 anonim ***** válasza:
44%
Könnyen találok.Munkahelyen,vagy a lépcsőházban a szomszéd. N
2021. ápr. 14. 23:31
 26/44 A kérdező kommentje:

#24: persze, aki értelmes, normális, annak nagy része már foglalt. De ez nőkre is igaz. De sokan ahogy írtad, más környezetben élnek vagy csak nem olyan szerencsések, így nem nagyon találják meg a párjukat.

Én azért nem egy proli környezetből jövök, szerintem középosztálybelinek mondanám a családot, én tovább is tanultam, nem a leghülyébbek közt élem a mindennapjaim, sőt. Ezzel nincs is gond. Mondjuk a covid óta nem nagyon járok sehova, de előtte azért pl squasholtam, teniszeztem is hobbiként (amit sznob sportnak is tartanak), ahol szintén ahogy láttam, igényesebb meg értelmesebb réteg fordult meg. De oda se ismerkedni járnak azért az emberek:D Tény hogy én nem jövök kifejezetten vagyonos családból és nem egy 2. kerületi villában nőttem fel. De nem is gondolnám feltétlen, hogy csak így találhatnék megfelelő párt/partnert. Minden rétegben vannak olyanok, akik normálisak. Szóval elvileg ez amit írsz nem kéne, hogy akadály legyen.

2021. ápr. 14. 23:34
 27/44 anonim ***** válasza:

Szerintem engedjük el ezt az igazoltatást, aki egy névtelen fórumon nem akarja elhinni a másikról, hogy normális, az semmilyen érvvel nem fogja, mert az érzelmei irányítják a vitát, nem pedig az értelmezés.

ui: Kérdező, hozzád viszont lenne egy plusz kérdésem (ezzel kapcsolatban), de úgy döntöttem hogy inkább nem ide írom, pm-ben küldöm.

2021. ápr. 15. 00:29
 28/44 A kérdező kommentje:
#28: elküldted a privát üzenetet?
2021. ápr. 15. 00:39
 29/44 anonim ***** válasza:
Azóta már igen.
2021. ápr. 15. 00:47
 30/44 anonim ***** válasza:

Netről elég felejtős nekem, mert kamus szinte az összes.

Egy pasi volt, akit neten ismertem meg, de utólag megbántam vele a szexet, nem vonzott, be sem indított.

Harmadik alkalom után elég volt.

4 pasit pedig a munkahelyem által ismertem meg, velük volt több alkalom is és nem bántam meg.

Ma már komolyat keresnék, szeretnék stabil párkapcsolatot, amiben megbízhatok a másikban és olyan lehetek amilyen valójában vagyok.

Ha hozzá szeretnék bújni vagy csókolgatni szeretném, nem kell napokkal előtte egyeztetni, hogy mikor érne rá...

2021. ápr. 15. 07:46
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!