Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Lányok/nők, ti könnyen találto...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok/nők, ti könnyen találtok szexpartnert, ha épp arra van szükségetek? (N)

Figyelt kérdés

Félreértés ne essék, én is nő vagyok, de nagyon érdekelne, hogy mások hogy látják a helyzetet.

Én azt tapasztalom, hogy még szexre se lehet egy épkézláb pasit összeszedni, annyira rossz a felhozatal. Mostanság alapvetően neten ismerkedtem, de 1-2 hét után le is töröltem magam mindenhonnan, mert csupa balf.sz pasi talált csak meg:D nem tud helyesen írni, nem tud tisztelettudóan kommunikálni egy nővel, lepratelepen lakik, nem is egyedülálló, nem lehet vele felszabadultan beszélgetni stb sorolhatnám. Eleve el se nagyon jutok addig, hogy találkozzak egy kávéra az illetővel.

Már el se hiszem, hogy ennyire gázosak lennének a mai férfiak?

Igaz, hogy nekem szexre se elég, ha valaki csak jól néz ki, azért ennél igényesebb vagyok, a személyiség is érdekel stb

Ti hogy látjátok, nektek könnyen sikerül ismerkedni? Ha igen, hol vagy hogy tudtok olyat találni, aki szimpatikus?

2021. ápr. 14. 22:11
1 2 3 4 5
 11/44 anonim ***** válasza:
0%
Ti fikáztok ezzel minket jajj minden nő a pénzre megy... igen, mert ti meg a szexre... valamit valamiért.
2021. ápr. 14. 22:37
 12/44 A kérdező kommentje:

#9: nem a panel lakással van a baj és nem is az albérlettel, de látom neked se adatott túl sok ész

Az igénytelen lakással van a gond. A kis rumli van szintén nem zavar, ha a lakás normális. Sokat elárul az emberről hol lakik. Igénytelen emberekkel nem szeretnék szexelni sem.

2021. ápr. 14. 22:38
 13/44 anonim ***** válasza:
Bogárkáám, én már rég nem csak a szexre megyek, bár nem kerülöm el az opciót, másrészt a téma itt pont a szexpartner keresés, harmadrészt, ha egy pasi szexre megy, az min. 2 embernek jó ha összejön, de ha a csajok a pénzre, az kizárólag NEKIK jó, ha összejön. :)
2021. ápr. 14. 22:48
 14/44 anonim ***** válasza:
71%

Nekem fordított a tapasztalatom. Mindenkivel próbáltam normálisan beszélni, nem a szexről és az eszem sem játszottam hogy spirituális mélységű "mi az élet értelme" untatni őket, kíváncsi voltam rájuk és beszélgettem volna. De ezt hiába mondom, volt 2 lemondott találkozó, 1 megtörtént a 2 hónap alatt (az nem folytatódott) és ezért töröltem magam. Nehéz úgy "beszélgetni" ha a lányok 95%-a 18 óránként hajlandó 3 meg 5 szavas félmondatokat lepötyögni és beleszarik az egészbe ;)

Nem tudom komolyan venni az ilyen kérdéseket, bocsi 27/F

2021. ápr. 14. 22:54
 15/44 anonim ***** válasza:
65%

Szerintem a 12. válaszban minden benne van hogy miért maradsz te dugatlan.

Öntelt egoista elkényeztetett liba vagy, akibe belesulykolták ezt a "többet érdemelsz" marhaságot, akinek soha senki nem lesz elég jó még egy dugásra sem, aki még a barátait sem az emberi értékek hanem a sznobizmusa alapján válogatja. Még akkor is ha amúgy olyan a kinézete hogy nem nagyon teheti meg hogy válogat. :)

Ja és persze, mindig mindenért mindenben a pasik a hibásak, te soha. :)

2021. ápr. 14. 22:54
 16/44 anonim ***** válasza:
Ez megint egy elég erős általánosítás! Talán rossz helyen kerested azokat a "normális férfiakat", nem Tinder-en, mindenféle kamusokkal teli oldalon kéne böngészni. Bezzeg én normális társkeresőn ráírtam egy (amúgy egyáltalán nem 10/10-es) csajra, és még válaszra sem méltat. Jaaaaaa, hogy a "szia, xy vagyok, szimpatikus a bemutatkozásod alapján ez+az...lenne kedved...?" unalmas szöveg, erre nem is kell válaszolni.
2021. ápr. 14. 22:58
 17/44 A kérdező kommentje:

#14 és #16

Igen azt hallottam én is férfi ismerősöktől, hogy a nők se sokkal jobb partik. Fordítva rájuk is vonatkozik az amit írtam. Szóval megértem hogy sok férfinak se könnyű ismerkedni.

Csak mindenki azzal jön, hogy a nőknek sokka könnyebb, főleg szexre felszedni valakit. Hát baromira nem:D

2021. ápr. 14. 23:07
 18/44 anonim ***** válasza:
Ha gondolod írhatsz, beszelgethetunk.
2021. ápr. 14. 23:10
 19/44 anonim ***** válasza:

Azért vegyük figyelembe hogy kb egyik embernek sincs önkritikája, és titkon mindenki reménykedik hogy ő maga jó pasi/csaj.

Rengetegszer tapasztaltam hogy a "normális" ne adj isten "igényes" jelzők mindenkinek teljesen mást jelentenek. És igazán nem akarok megsérteni senkit de ebben az országban sajnos nagyon alacsonyan van a léc, ha nyugat-europai mércével nézve egy normális párt keresel, akkor a népesség 90%a rögtön kiesik.

2021. ápr. 14. 23:10
 20/44 A kérdező kommentje:

#20: pontosan, a normális meg igényes jelzők szubjektívek, nyilván én tudom, hogy nekem ez mit is jelent, csak ezt bonxolultabb és hosszabb lenne itt kifejteni, alapvetően nem is ez a cél, most a válaszadókra bíztam kinek mit jelent a 'normális' partner.

És ahogy írtad, a férfiak 80-90% rögtön ki is esik ezzel. Viszont nem gondoltam, hogy ennyire nehéz megtalálni azt a 10-20%-ot:D

(Mielőtt valaki ebbe is beleállna: nyugodjatok meg, amit elvárnék, azt fordítva én is tudom nyújtani:))

2021. ápr. 14. 23:15
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!