Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Lányok/nők, ti könnyen találto...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok/nők, ti könnyen találtok szexpartnert, ha épp arra van szükségetek? (N)

Figyelt kérdés

Félreértés ne essék, én is nő vagyok, de nagyon érdekelne, hogy mások hogy látják a helyzetet.

Én azt tapasztalom, hogy még szexre se lehet egy épkézláb pasit összeszedni, annyira rossz a felhozatal. Mostanság alapvetően neten ismerkedtem, de 1-2 hét után le is töröltem magam mindenhonnan, mert csupa balf.sz pasi talált csak meg:D nem tud helyesen írni, nem tud tisztelettudóan kommunikálni egy nővel, lepratelepen lakik, nem is egyedülálló, nem lehet vele felszabadultan beszélgetni stb sorolhatnám. Eleve el se nagyon jutok addig, hogy találkozzak egy kávéra az illetővel.

Már el se hiszem, hogy ennyire gázosak lennének a mai férfiak?

Igaz, hogy nekem szexre se elég, ha valaki csak jól néz ki, azért ennél igényesebb vagyok, a személyiség is érdekel stb

Ti hogy látjátok, nektek könnyen sikerül ismerkedni? Ha igen, hol vagy hogy tudtok olyat találni, aki szimpatikus?

2021. ápr. 14. 22:11
1 2 3 4 5
 1/44 anonim ***** válasza:
94%
Jól látod, szexre ha tökmindegy ki és alacsony az igényszinted százasával lesznek jelentkezők - normális pasiból annál kevesebb. S ha a netről beszélünk akkor még told meg a chat és képizélők kamus garmadájával akiknek eszük ágában sincs amúgy találkozni.
2021. ápr. 14. 22:15
 2/44 anonim ***** válasza:
82%
Eddig nekem szerencsém volt. Könnyen tudok pasit szerezni. Volt hogy egy random egyedülálló pasira irtam rá a facebookon hogy bejön és benne lenne e a szexben. De itt is jöttem már össze pasival. Anotalkon is ismerkedtem már.
2021. ápr. 14. 22:17
 3/44 anonim ***** válasza:
83%
Nagyon jól látod. Se párkapcsolatra, se szexre nem sikerül normális pasit találnom :/ Mondjuk esetemben hozzá kell tennem, hogyha valakivel csak szexuális kapcsolatot keresek, akkor külsőre kicsit magasabbak az elvárásaim, hogy legalább az beindítson :D
 4/44 anonim ***** válasza:
85%
nekem elég normalis pasik jönnek össze szexre. Igaz en Milf vagyok.
 5/44 anonim ***** válasza:
78%

Rossz helyen keresel, vagy direkt rámentél az ilyen instagramon pózolgató díszfaszokra. :)

Vannak normális palik, csak lehet nem modellfiúkák. ;)

2021. ápr. 14. 22:20
 6/44 anonim ***** válasza:
81%
Nekem sem sikerül szexre sem... hitegetnek de abból semmi nem lesz, beszélgetni sem lehet velük normálisan... csak a képküldözgetés ami nagyon megy meg a kritika
2021. ápr. 14. 22:23
 7/44 anonim ***** válasza:
100%
Most akkor vagy veletek van valami nagyon nagy gubanc, vagy a pasikkal, de az is lehet hogy egyszerre mindkettővel, és én még azthittem hogy nekünk paliknak nehéz az élet. :)
2021. ápr. 14. 22:25
 8/44 A kérdező kommentje:

#3: nekem szexre és kapcsolatra sem a külső a döntő alapvetően, nekem az nem annyira fontos hogy 10/10 es pasi legyen az illető. Szóval ilyen értelemben (külső) sokszor az én 'szintem' alatt ismerkednék alapvetően. De még így se találok egy értelmes pasit.

Alapvetően nekem fontos azért, hogy el tudjunk beszélgetni rendesen, jól tudjam magam érezni a társaságában, persze kell valami szexuális feszültségnek is lennie köztünk, meg nem szeretnék egy hős utcai romházban vagy lepukkadt igénytelen régi panelban lakóval se szexelni mert nem fogok ott egy éjszakát se eltölteni (volt már hogy ilyen lakás fogadott..)

Egyszerűen hihetetlen számomra, hogy akivel csak beszélgetek,kb ez a 'tőlem aztán nagyokat fogsz élvezni' meg 'fuh tudom is mit tennék veled' és hasonló szövegekkel jönnek a pasik:D közben meg alapvetően első körben nem szexchatelni akarok, hanemkicsit jobbanmegismerni. De képtelen a normális kommunikációra is..

#5: lehet rossz helyen keresek, ezért kérdem, hogy mások hol találnak normális szexpartnert

Melleseg engem a hideg is kiráz az ilyen instás díszf.szoktól, szóba sem jöhetnek. Nem az ilyen kigyúrt szálkás kockahasú pasik tetszenek. Szóval ez se lehet a hiba. Inkább az átlagosabb alkat jönne be, magas és férfias testalkatú, kicsi pocak is szexi nekem. Tehát nem értem mert nem is a tipik szépfiúkra megyek

2021. ápr. 14. 22:29
 9/44 anonim ***** válasza:
80%

Én huszonévesen voltam ilyen igérgetős.

Azzal az apró különbséggel, hogy legalább elmentem, és egy jó dugás azért volt, ha nem is minden, amit igértem. :)

Jaaa panellakó nem? szóval saját háza kell legyen, és belépéskor elkéred a tulajdoni lapot? Bankszámlakivonat is kell? :D

Anno rengeteg csajjal gabalyodtam össze, és telibe letojták hogy mim van, csak dugjunk végre egy jót, volt kocsi, volt akihez én jártam, volt akit nem zavart hogy itthon nálam rumli van.

Az viszont igaz hogy ahogy látom, retardált palikkal lehet tele a világ amelyik 3 perc után a pöcsöt mutogatja képeken, és két értelmes mondatot képtelen kinyögni. de a csajok detto, ha nem vagy pénzes, és modellfiúka, akkor helló van. :)

2021. ápr. 14. 22:34
 10/44 anonim ***** válasza:
A neten általános arányok: 80% kamus recskahuszár, 19% olyan amit leírtál hogy a hátad közepére sem kívánnád púpnak, s max. 1% amelyik "talán". Szóval nem lehetetlen, csak mire egy érdemleges "talán" váltsunk pár levelet szintűt találsz előtte át kell rágnod magad másik 99 megkeresésen.
2021. ápr. 14. 22:36
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!