Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Tudt.ok ilyen privát szexbulik...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tudt.ok ilyen privát szexbulikról?

Figyelt kérdés

Hallottam, hogy vannak bizonyos körökben privát bulik, ahol persze van minden: luxus lakás, medence, prémium italok és egyéb szerek, igényes tehetős pasik és csinos nők. De ezekbe csak meghívással lehet menni és megválogatják kiket engednek be.

Ti hallottatok ilyenről vagy esetleg vettetek részt ilyen bulikon? Hogy vagy hol lehet résztvevőket megismerni?

2021. ápr. 10. 21:03
1 2 3
 21/29 anonim ***** válasza:

#19 a "befolyásos" embereknek van egy számodra negatív tulajdonságuk: iszonyatosan bizalmatlanok mindenkivel, akit nem ismernek. Ha úgymond kompromittáló helyzetben vannak akkor még hatványozottabban azok. Itt már kevés hogy személyesen JÓL ismered azt aki bevisz a buliba, be kell kerülni a legbelső bizalmi körbe is. Hamarabb hívnak az ilyen bulikra külsős profi lányokat mint befogadjanak olyat akit nem ismernek és eljárhat a szája, vagy bezsarolhatja őket. Minél magasabb pozícióban van valaki, minél gazdagabb annál paranoiásabb (a Borkai balhé óta ez még egy nagyságrenddel csak növekedett is).

Egyébként sem mennél sokra a "befolyásosságukkal" (további rossz tulajdonságuk hogy utálják ha valaki szívességet akar kérni tőlük, vagy le akarja fejni). Megjegyzem, NEM attól lesz egy szexparti jó hogy milliárdosok vannak rajta. Akkor jó egy privát parti ha senkit nem érdekel hogy a másik ember kicsoda, mivel foglalkozik, mennyi pénze van.

2021. ápr. 10. 23:44
 22/29 A kérdező kommentje:
Nem a pénzükre hajtok ha erre utaltál. Szimplán kipróbálnám egy ilyen helyzetben magam mert szeretem a szexet és a luxus környezetet is. Csinosnak lenni, kiöltözni stb. Hülye sem vagyok, remekül el tudnék beszélgetni a társasággal stb emiatt érdekelne. Na meg szeretnék kicsit vadulni, most ilyen időszakomban vagyok
2021. ápr. 11. 00:02
 23/29 anonim ***** válasza:
utána lesz a hol vannak a normális pasik időszak?
2021. ápr. 11. 00:05
 24/29 A kérdező kommentje:

Pontosan:)

Most nincs szükségem komoly kapcsolatra, élni szeretném az életet és kicsit megőrülni

2021. ápr. 11. 00:09
 25/29 anonim ***** válasza:
ha ez azt jelenti h gazdag faszikkal kefélni pár évig, felőlem.
2021. ápr. 11. 00:18
 26/29 anonim ***** válasza:
#22 akkor meg elmész simán egy olyan privát swingerpartiba ami exkluzívabb helyen van és kész, s ne érdekeljen hogy mennyire befolyásos vagy nem befolyásosak a résztvevők. S kiöltözni sem kell túlságosan egy szexbulin :D (senki sem fog, nem azért megy oda)
2021. ápr. 11. 00:26
 27/29 A kérdező kommentje:
#26: nem érted milyen kategóriájú összejövetelre gondolok. Elhiszem hogy neked jó a swinger, de ne akard már ráerőszakolni olyanra is aki nem ilyen helyre akar menni...
2021. ápr. 11. 00:51
 28/29 anonim ***** válasza:

#27 nem akarok semmit sem rád erőszakolni, nem swingerekről beszéltem hanem magánpartikról s elmondtam azok hogy működnek. Szexpartin nem igazán nézik ki honnan jött, mivel foglalkozik, mert nem azért jönnek ott össze az emberek. Normális, megbízható legyen (meg van ahol a kinézet sem másodlagos), ez számít a többi nem.

A szűkkörű magánrendezvényekre meg azokat hívják akiket ismernek és maximálisan megbíznak benne. Minél "befolyásosabb" emberek vannak jelen annál inkább számít a bizalom. Oda meg úgy jutsz be ha valaki magával visz és garanciát vállal érted, utcáról, ismeretlenül nem fogsz beesni akkor sem ha playmate vagy.

2021. ápr. 11. 01:08
 29/29 anonim ***** válasza:
Itthon is vannak ilyen bulik, bizonyos társaságok szerveznek ilyet.
2021. ápr. 11. 08:16
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!