Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Vajon mi jár az agyában annak...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Vajon mi jár az agyában annak aki ennyire szánalmas?

Figyelt kérdés

Kiírnak egy kérdést szex kategóriában, plédául hogy a fiatal lányok szeretik-e az idősebb pasikat, ez rendszeresen visszatérő kérdés. Amikor kommentelek, hogy igen (mert amúgy valóban volt kedvező tapasztalatom, sőt azóta is időnként előfordul), azonnak jönnek a kommentek akik ismerkedni akarnak. Ez amúgy oké, mindenhol lehet ismerkedni, én is taliztam már innen. Csak ha esetleg nem úgy alakul a csevegés ahogy ő szeretné, mert azért többségében nem úgy alakul (bárki hülyével azért nem ülök le még egy kávére se), akkor azonnal ribizli és hülye és kur.va és stb...

Néha nem tudom eldönteni, hogy ezek csak trollok és mindig anyázás a vége, vagy komolyan akarnának valamit? Mert ilyen stílusban nincsen lány/nő aki öt percnél tovább szóba állna velük, ez tuti. Ez még nem esett le nekik? Mire jó ez? Azt élvezik ha gyalázkodhat? Vagy tényleg azt gondolja, hogy ilyen stílus mellett lesz olyan akit majd megdughat?

2020. dec. 22. 14:31
1 2 3 4
 1/34 anonim ***** válasza:
80%
Szerinted hány sikertelen, loser, szűz fiú van idefent? Tengernyi. Ez az oka, hogy anyáznak, ha nem fekszel le velük.
2020. dec. 22. 14:36
 2/34 anonim ***** válasza:
86%

Szerintem komolyan akarnalak valamit, csak szerencsetlenek es inkabb rad probaljak haritani az egeszet ezzel az idiota viselkedessel.

Megertem, ha nem orulnek, hogy nem jon ossze valami, de normalis felnott ezert meg nem hordja el mindennek a masikat, hanem tovabb all.

2020. dec. 22. 14:36
 3/34 anonim ***** válasza:
88%
Szerintem a gyalázkodás akkor megy, amikor lepattintod őket. Akkor már csak levezetik a feszültséget.
2020. dec. 22. 14:37
 4/34 anonim ***** válasza:
84%
Szerintem tényleg azt gondolja. A mai díszfax kétszer is rámírt ugyanarra a kommentemre. Az elsőre válaszoltam is, de ő valszeg tiltott egy korábbi "megkeresése" után amikor nem úgy alakultak a dolgok ahogy szerette volna és elhajtottam a rákba. De csak írogat és írogat, nagyon szánalmasak...
2020. dec. 22. 14:44
 5/34 anonim ***** válasza:
100%
de most komolyan: szerinted a való életben nem így van? pont ugyanez megy, ha egy kapcsolat tönrekmegy...onnantól valós/valótlan dolgokat a másik fejéhez vágnak.
2020. dec. 22. 14:48
 6/34 anonim ***** válasza:
81%

Ne foglalkozz velük.

F35

2020. dec. 22. 14:48
 7/34 anonim ***** válasza:
35%
Csak azert akarnak ismerkedni veled mert buksz az idősebbekre. Te magad leirtad ők beprobalkoznak hatha lesz valami. Csak egy kosza numerat remélnek, egyek akarnak lenni a sok közül, amiert nem kell fizetni. Nem tudnak rolad semmit, nem latnak nem ismernek. Nagyon naiv vagy ha azt hiszed ezek alapjan barmi komolyabbat is szeretnenek tőled.
2020. dec. 22. 14:56
 8/34 anonim ***** válasza:
38%

Amilyen a mosdo olyan a törölköző. Nincs itt normalis ferfi ahogyan nő sem.

Mondjuk aki itt probal ismerkedni annak nem lehetnek nagy elvarasai.

2020. dec. 22. 14:59
 9/34 anonim ***** válasza:
74%

én pl. szeretnék! egyáltalán nem egy kósza numerára vágyom...dehát nem vagyunk egyformák.

2020. dec. 22. 14:59
 10/34 anonim ***** válasza:
77%
Én biztos nem írtam rád, de elgondolkozok azon, hogy te is normális vagy vajon. Aki ezt kérdés kiírása nélkül nem tudja elkönyvelni annál is komoly gondok lehetnek.
2020. dec. 22. 15:05
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!