Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Vajon mi jár az agyában annak aki ennyire szánalmas?
Kiírnak egy kérdést szex kategóriában, plédául hogy a fiatal lányok szeretik-e az idősebb pasikat, ez rendszeresen visszatérő kérdés. Amikor kommentelek, hogy igen (mert amúgy valóban volt kedvező tapasztalatom, sőt azóta is időnként előfordul), azonnak jönnek a kommentek akik ismerkedni akarnak. Ez amúgy oké, mindenhol lehet ismerkedni, én is taliztam már innen. Csak ha esetleg nem úgy alakul a csevegés ahogy ő szeretné, mert azért többségében nem úgy alakul (bárki hülyével azért nem ülök le még egy kávére se), akkor azonnal ribizli és hülye és kur.va és stb...
Néha nem tudom eldönteni, hogy ezek csak trollok és mindig anyázás a vége, vagy komolyan akarnának valamit? Mert ilyen stílusban nincsen lány/nő aki öt percnél tovább szóba állna velük, ez tuti. Ez még nem esett le nekik? Mire jó ez? Azt élvezik ha gyalázkodhat? Vagy tényleg azt gondolja, hogy ilyen stílus mellett lesz olyan akit majd megdughat?
Szerintem komolyan akarnalak valamit, csak szerencsetlenek es inkabb rad probaljak haritani az egeszet ezzel az idiota viselkedessel.
Megertem, ha nem orulnek, hogy nem jon ossze valami, de normalis felnott ezert meg nem hordja el mindennek a masikat, hanem tovabb all.
Amilyen a mosdo olyan a törölköző. Nincs itt normalis ferfi ahogyan nő sem.
Mondjuk aki itt probal ismerkedni annak nem lehetnek nagy elvarasai.
én pl. szeretnék! egyáltalán nem egy kósza numerára vágyom...dehát nem vagyunk egyformák.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!