Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Vajon mi jár az agyában annak aki ennyire szánalmas?
Kiírnak egy kérdést szex kategóriában, plédául hogy a fiatal lányok szeretik-e az idősebb pasikat, ez rendszeresen visszatérő kérdés. Amikor kommentelek, hogy igen (mert amúgy valóban volt kedvező tapasztalatom, sőt azóta is időnként előfordul), azonnak jönnek a kommentek akik ismerkedni akarnak. Ez amúgy oké, mindenhol lehet ismerkedni, én is taliztam már innen. Csak ha esetleg nem úgy alakul a csevegés ahogy ő szeretné, mert azért többségében nem úgy alakul (bárki hülyével azért nem ülök le még egy kávére se), akkor azonnal ribizli és hülye és kur.va és stb...
Néha nem tudom eldönteni, hogy ezek csak trollok és mindig anyázás a vége, vagy komolyan akarnának valamit? Mert ilyen stílusban nincsen lány/nő aki öt percnél tovább szóba állna velük, ez tuti. Ez még nem esett le nekik? Mire jó ez? Azt élvezik ha gyalázkodhat? Vagy tényleg azt gondolja, hogy ilyen stílus mellett lesz olyan akit majd megdughat?
En kivancsisagbol rairtam. Nem lepődtem meg a valaszan.
Beszeltem mar vele ferfi!
Ugyhogy csak ovatosan uraim.
9es vagyok. nézd, megadom az esélyt azért, hátha...
volt is már egy lány, akivel találkoztam, de sajnos nem lett belőle több.
14/es
De nem azert amit a kerdező feltetelez??
Sose értem, hogy miért innen írnak rám vagy bárkire privátban, amikor van Ismerkedés kategória, ahol az emberek jelzik, hogy nyitottak erre, holott itt ugyanez nem történik meg.
Például van a kérdés, hogy "Mi a kedvenc pózotok, lányok?" és válaszolok, néha korral, ha a kérdező kiemeli, hogy szeretné azt is. Erre jönnek a privátok, hiába van ott a válaszomban valamilyen formában, hogy van párom, akkor is jön vagy a túl intim és kéretlen kérdezgetés vagy a bepróbálkozás. Aztán amikor leírom, hogy "Szia. Nem ismerkedni vagyok itt, remélem megérted, további szép hetet" akkor én vagyok a prűd r##nc. Személyes kedvencem az elmúlt időszakból:
"Amúgy nem is kellenél! Fa##szopo ku###va vagy 🤣🤣😂😂 Dogolj meg 😂🤣🤣 Le is tiltalak te ku###va 🤣 Menjél pazonyi út végére a 41esre és k###álkodjál🤣 Szomorodj meg 🤣🤣"
Kérdező, ne is válaszolj. Tiltsd őket és kész.
16os
Azert a kettő nem ugyanaz.
Te leirod tisztan hogy csak valaszolsz nem ajarsz semmit. Aki ezek utan probalkozik annak annyi esze is van.
De a kerdező ő maga irja le hogy akar ismerkedni.
az egy hosszú történet, nem ilyen okból nem lett semmi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!