Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Vajon mi jár az agyában annak...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Vajon mi jár az agyában annak aki ennyire szánalmas?

Figyelt kérdés

Kiírnak egy kérdést szex kategóriában, plédául hogy a fiatal lányok szeretik-e az idősebb pasikat, ez rendszeresen visszatérő kérdés. Amikor kommentelek, hogy igen (mert amúgy valóban volt kedvező tapasztalatom, sőt azóta is időnként előfordul), azonnak jönnek a kommentek akik ismerkedni akarnak. Ez amúgy oké, mindenhol lehet ismerkedni, én is taliztam már innen. Csak ha esetleg nem úgy alakul a csevegés ahogy ő szeretné, mert azért többségében nem úgy alakul (bárki hülyével azért nem ülök le még egy kávére se), akkor azonnal ribizli és hülye és kur.va és stb...

Néha nem tudom eldönteni, hogy ezek csak trollok és mindig anyázás a vége, vagy komolyan akarnának valamit? Mert ilyen stílusban nincsen lány/nő aki öt percnél tovább szóba állna velük, ez tuti. Ez még nem esett le nekik? Mire jó ez? Azt élvezik ha gyalázkodhat? Vagy tényleg azt gondolja, hogy ilyen stílus mellett lesz olyan akit majd megdughat?

2020. dec. 22. 14:31
1 2 3 4
 21/34 anonim ***** válasza:
61%
Ahogy írtam tényleg baj van veled. Nyugodj le senki nem bánt téged. Min kapod fenn ennyire a vizet? Az ajtódon dörömbölnek? A facebookod lepik el? Mi a bajod? Írnak és kész. Jelentsd fel a szerkesztőséget, hogy hogyan képzelik ezt a privát üzenet funkciót. Nyugodj le, be vagy kattanva. Azt látom, hogy vered a nyálad, mert rádírnak. Ez is épp úgy szánalmas. Elhisszük, hogy nem akarsz senkit innen, de ehhez nem kell megőrülni. Egy értelmes nő tud viselkedni és kezelni ezt. Tedd ezt te is rinyagép!
2020. dec. 22. 16:27
 22/34 anonim ***** válasza:
59%

Itt a lényeg" nagyüzemben írnak mindenkire akiről feltételezik, hogy vaginája van" ez egy anonim oldal, a kategória is beszédes, tehát ha én rád írok a magam 38 évével, sanszos hogy leakarlak dönteni a lábadról(mielőtt a covid teszi meg)Persze fennáll a gyanúm hogy te csak egy szórakozott, szőrös tökű srác vagy aki unatkozik, ezért lehet felteszek pár körkérdést.

Az anyázás, meg hasonlók, vagy bármiféle obszcén megnyilvánulás egy beszélgetésben, kicsinyes és zavart gondolkodású emberre vall. A zavar lehet szexuális problémáktól, vagy a sorozatos visszautasításoktól. Neked kell irányítanod a beszélgetés menetét, akkor elkerülhető az ilyesmi.

2020. dec. 22. 16:31
 23/34 anonim ***** válasza:

Kezdjük ott hogy ezek a "kérdések" eleve ismerkedési céllal vannak kiírva. Azért hogy aki reagál rá, azt máris prividömpinggel árasszák el. Tipikusan ilyenek a "van itt olyan...", vagy a "lányok..." megszólítással kezdődőek, de a legkülönfélébb formába vannak becsomagolva.

Egyébként meg üdvözlet az internet világában! Nem csak itt megy a gyenge jellemű emberektől a mocskolódás a visszautasítást elfogadni képtelenektől hanem mindenhol máshol is a neten. Talán nem véletlen hogy élőben miért nem "sikerül" nekik semmi. A kezelésükre a recept: törlés és tiltógomb, nekem már vagy 200-as a listám :) felesleges egy másodpercnél is több időt pazarolni a hülyékre egy tiltógombnál.

2020. dec. 22. 16:45
 24/34 anonim ***** válasza:
68%

Ja most már a kérdező a szánalmas mert tucatjával kap kéretlen privát üzeneteket? Aham... Hát bocsi de nem! Amúgy nem is ez volt a baja ha jól figyeltél (volna)! Ha hagyod hogy a vér visszamenjen az agyadba, vagy annak a helyére, feltűnhetett, hogy ő is szokott itt kommunikálni, sőt találkozott is már bevallása szerint. A kérdés lényege más volt. Természetesen ennek megértéséhez túl kéne lépned azon, hogy valszeg téged is lepattintott mert buta/primitív/bunkó/tahó voltál és most haragszol rá (is). A privátokkal nekem sincs bajom, max ignorálom. A primitív emberek viszont nagyon irritálnak!

33N

2020. dec. 22. 16:49
 25/34 anonim ***** válasza:
28%
Ki mondta, hogy emiatt szánalmas? Én biztos, hogy nem írtam rá, de ez is milyen viselkedés? Valami az agyra ment🙂
2020. dec. 22. 16:53
 26/34 anonim ***** válasza:
66%
Esetleg nem férfi undorotok van? Ez a “minden pasi egy bunkó” effektus?
2020. dec. 22. 16:58
 27/34 anonim ***** válasza:
77%
Az egesz kerdés celja csupan a provokalás. Aki elolvassa rajöhet erre.
2020. dec. 22. 17:00
 28/34 anonim ***** válasza:
64%

Le merném fogadni hogy csak a csunyacska b...atlan dagadt csajok vergődnek itt. Egy igazan jo nő nem itt ir ki kerdest es sirankozik.

A ferfiakat ocsaroljatok de semmivel sem vagytok jobbak.

2020. dec. 22. 18:24
 29/34 anonim ***** válasza:
50%
Annyi olyan oldal van ahol képpel adatokkal lehet ismerkedni. Hadd ne soroljam fel mindet. Itt az egesz zsákba macska. Lehet nem szep lehet butuska es valoszinű hogy ferfi. De hát akinek annyi esze van, higy itt probalkozik meg is érdemli.
2020. dec. 22. 18:45
 30/34 anonim ***** válasza:
69%
Itt olyan ismerkedni mint a kukába turkálni. Sok szemeten kell áttúrnod hogy talalj vmi használhatót.
2020. dec. 22. 18:47
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!