Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tudt.ok ilyen privát szexbulikról?
Hallottam, hogy vannak bizonyos körökben privát bulik, ahol persze van minden: luxus lakás, medence, prémium italok és egyéb szerek, igényes tehetős pasik és csinos nők. De ezekbe csak meghívással lehet menni és megválogatják kiket engednek be.
Ti hallottatok ilyenről vagy esetleg vettetek részt ilyen bulikon? Hogy vagy hol lehet résztvevőket megismerni?
4#: "Kit érdekel, hogy egy nőnek mennyi pénze van?"
Nem a pénzről van szó, hanem arról hogy ugyan olyan gazdagok és sikeresek.
Amúgy meg láttam olyat hogy a 30páréves bankár vitte a majdnem 60 éves özvegy gazdag nőt, mert éppen anyakomplexusa volt és nem egy csinos "fiatal" nő kellett neki akit megkaphatott munkaidőbe is vagy munka után.
"hetero vagyok, legfeljebb lányokkal játszanék"
tehát nem vagy az.
#13: attól hogy hetero vagyok még nem kell undorodnom a női testtől.
Alapjáraton nem kezdenék romantikus vagy szexkapcsolatba nővel. De a férfi partnerem kedvéért megteszek bármit a csajszival. A férfi örömére. Magyarul hetero vagyok.
De kedves tőled hogy jobban ismersz mint én magamat és okoskodsz:)
Igen vannak ilyen szexubulik IS. Vannak exkluzív privát partik IS, de a többségénél nem arról szól a történet hogy a kőgazdag emberek összejönnek. Hanem simán olyanok akik szeretnek a többes erotikának hódolni. A helyszín változó, van ahol egy nagyobb, vidéki motel, vendégház kerül kibérlésre, meg olyan is ahol medencés ház, meg olyan is ahol simán egy adott házigazdánál van egy 8-10-x fős parti. Illetve van Bp-n egy magánklub ahova személyes ismeretség alapján hívnak hétvégente 8-10 párt igen erős face és kinézetkontroll alapján (facekontroll = kevés ha jól nézel ki, kell hogy ismerjenek már valamelyik buliból és tudják rólad megbízható és NORMÁLIS vagy).
Azt jól látod, hogy a legjobb bulik nincsenek a neten hirdetve. Amit a neten hirdetnek boldog-boldogtalannak, na annak többnyire olyan is a színvonala. A legjobb privát partik szigorúan személyes ismeretség alapján működnek, vagy a szervezőt ismered és szól, vagy valamelyik résztvevőt és "bevisz" garanciát vállal érted. Ha bekerülsz egy körbe akkor folyamatosan ismersz meg új és új embereket -> még több privát partiról lesz drótod.
Magyarországon még nem hallottam, láttam ilyet, de tuti van. Viszont egy évig kint tanultam és dolgoztam Amerikában, így pincérnőként vehettem részt egy pár ilyenben. Általában valamilyen gazdag villában vagy egy szálloda privát termében tartják, és nekem mint pincérnőként iszonyatosan jól fizetett. Először én sem nagyon akartam elvállalni, de az első alkalom után, mikor megláttam mennyi borravalót ad egy-egy ember egyre gyakrabban vállaltam be. Nekem semmi szexuálisat nem kellett csinálni, csak jól kellett kinéznem, kedvesnek lenni és szépen mosolyogni. A pasik általában ilyen 30-40 körüliek voltak, de 2x voltam olyan helyen is ahol gimnazisták voltak, vagy akár egyetemisták. Ezt sokkal jobban élveztem, mivel azért csak jobb a saját korosztályoddal flörtölgetni mint egy 40es pasival:D
21/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!