Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tudt.ok ilyen privát szexbulikról?
Hallottam, hogy vannak bizonyos körökben privát bulik, ahol persze van minden: luxus lakás, medence, prémium italok és egyéb szerek, igényes tehetős pasik és csinos nők. De ezekbe csak meghívással lehet menni és megválogatják kiket engednek be.
Ti hallottatok ilyenről vagy esetleg vettetek részt ilyen bulikon? Hogy vagy hol lehet résztvevőket megismerni?
Engem érdekelne ilyen amit átlag embereknek rendeznek.
Gondolkoztam is már hogy szervezni kéne, a gyakori népéből.
Igen van ilyen, vendéglátósként dolgoztam pár ilyen bulin.
Az egyik amin voltam ott például a gazdag férfiak csak is gazdag nőkkel voltak, ezzel is azt elérve hogy ne olyan lányok legyenek ott akik aztán a pénzre mennek.
3-4, mindkettőben van igazság.
Annyit hozzá tennék hogy igenis idegesítő ha aranyásók környékeznek meg, én meg tudom érteni ha el akarták kerülni őket.
Múltkor volt itt egy csaj akit hívtak ilyen buliba, beszélgettem vele egy ideig de végül már nem írt vissza. Gondolom azért hívták mert jó csaj volt.
Hogy nekem, átlag pasinak hogy lehet bekerülni egy ilyen baráti körbe, azt nem tudom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!