Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Hogyan oldanátok ezt meg?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan oldanátok ezt meg?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Csak nagyon röviden szeretném leírni a helyzetet, privátban szívesen adok több infót a szituációról.

Kb 2 éve volt egy ilyen összejárogatós szexkapcsolatom, ami nagyon jó volt, olyan 3 hónapig tartott mert a másik fél kezdett jeleket adni hogy esetleg többet érez. Ő nem akarta hogy vége legyen, nagyon sokat beszélgettünk erről hogy mit csinaljunk de aztán én véget vetettem, már nem válaszoltam neki sehol és letöröltem mindenhonnan. Bántam igazából nagyon, talán én is kezdtem érezni valamit, de nekem akkor alakult egy komoly kapcsolat és azt választottam.

Most újra belebotlottam, láttam őt valahol. Eszembe is jutott minden ami anno történt és és nagyon szeretnék vele beszélni. Igazából nagyon bánom azt ahogy elváltunk, illetve amióta láttam nem megy ki a fejemből, meg most úgy érzem hiányzik is, többször gondoltam rá az elmúlt időszakban de a párkapcsolatom miatt sose gondoltam rá hogy felvegyem vele a kapcsolatot.

Mit gondoltok? Én attól félek hogy nagyon hülyén jönne ki ha a semmiből írnék neki ennyi idő után hogy na szia mizu. Ti hogy reagálnátok ha ebben a helyzetben valaki így rátok írna? Vagy a másik oldalon, ti megkockáztatnátok mindennek ellenére és felvennétek vele a kapcsolatot?

Azt sem tudom mit írnék, hogyan kezdeném.. félek attól is hogy nem is akar engem látni vagy beszélni se akar velem.

Bármilyen véleménynek, tanácsnak nagyon örülnék.

2021. ápr. 10. 19:04
1 2 3
 21/23 anonim ***** válasza:
93%
nem feltétlen azért hogy most kapcsolatot kezdj vele, de ha tisztázni tudod vele jobban mint akkor amikor otthagytad, az csak jó lehet neked is, neki is.
2021. ápr. 10. 22:01
 22/23 anonim ***** válasza:
100%
Teljesen mindegy, hogy a fiú vagy a lány vagy a történetben. Ráírsz egy semleges üzenetet, névnapi/szülinapi köszöntőt vagy csak úgy és kész. Utána beszélgettek és majd látod hogy reagál. Te megerősítést vársz, de azt nem tudunk adni neked, mert nem tudjuk hogy gondolja a másik (van-e valakije, hagyott-e benne sebet a dolog stb.). Mindezt csak akkor tudod meg ha teszel egy próbát. Nincs túl sok veszítenivalód. Megpróbálod, ha nem jön be hát akkor így jártál.
2021. ápr. 10. 23:49
 23/23 anonim ***** válasza:

Az a véleményem, hogy

1., bármit mondasz, nem zártad le Te sem, mert érzéseket hoztak elő Belőled az emlékek, és azok is erősen inspiráltak a döntésedben, nem csak észérvek

2., nem tudhatod, hogy Ő lezárta-e ténylegesen, vagy a jelentkezésed Benne is felkavar érzéseket, amelyek megzavarhatják most

ezért azt javaslom, hogy ha már mindenféleképpen meg kívánod kísérelni lezárni azt, amit nem zártál le, csak lecsuktál,

1., úgy írj rá, hogy egyértelművé teszed, hogy nem is merült fel Benned a folytatás, kilengés lehetősége, és ennek nincs is esélye, hogy ne zavarodjon össze, ne tépelődjön, tipródjon,

2., úgy fogalmazz, hogy akkor is egyértelmű legyen a számára, hogy tisztességes, feszültségmentes találkozót szeretnél a jövőben, amikor majd _véletlenül_ úgy alakul, hogy találkoznotok kell - tehát akkor is érthető legyen a számára, ha nem ír vissza, nem jelez vissza...

2021. ápr. 12. 16:16
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!