Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan oldanátok ezt meg?
Sziasztok!
Csak nagyon röviden szeretném leírni a helyzetet, privátban szívesen adok több infót a szituációról.
Kb 2 éve volt egy ilyen összejárogatós szexkapcsolatom, ami nagyon jó volt, olyan 3 hónapig tartott mert a másik fél kezdett jeleket adni hogy esetleg többet érez. Ő nem akarta hogy vége legyen, nagyon sokat beszélgettünk erről hogy mit csinaljunk de aztán én véget vetettem, már nem válaszoltam neki sehol és letöröltem mindenhonnan. Bántam igazából nagyon, talán én is kezdtem érezni valamit, de nekem akkor alakult egy komoly kapcsolat és azt választottam.
Most újra belebotlottam, láttam őt valahol. Eszembe is jutott minden ami anno történt és és nagyon szeretnék vele beszélni. Igazából nagyon bánom azt ahogy elváltunk, illetve amióta láttam nem megy ki a fejemből, meg most úgy érzem hiányzik is, többször gondoltam rá az elmúlt időszakban de a párkapcsolatom miatt sose gondoltam rá hogy felvegyem vele a kapcsolatot.
Mit gondoltok? Én attól félek hogy nagyon hülyén jönne ki ha a semmiből írnék neki ennyi idő után hogy na szia mizu. Ti hogy reagálnátok ha ebben a helyzetben valaki így rátok írna? Vagy a másik oldalon, ti megkockáztatnátok mindennek ellenére és felvennétek vele a kapcsolatot?
Azt sem tudom mit írnék, hogyan kezdeném.. félek attól is hogy nem is akar engem látni vagy beszélni se akar velem.
Bármilyen véleménynek, tanácsnak nagyon örülnék.
Nem akarok bekavarni, de ráírok.
De miért? Mert fàj hogy màs nőt kurogat.
Eddig le se szartad. Most hogy van nője kevernéd a szart.
Na az ilyen nőket kerülöm el pont.
Miért bántaná? Szerinted nem sejtettem hogy azért 2 év alatt biztosan lesz valakije? Ez nem az egómról szól. A jövőben valószínű kell még majd találkoznunk munka miatt és borzasztó kellemetlen lenne ha így marad ez a helyzet. Ez is egy plusz. De első sorban vele akarom letisztázni, talán tiszta lappal indulni, hogy ne legyen feszültség.
Egyébként magadat minősíted ezzel a stílussal, én többször leírtam hogy nem kavarni akarok. Egyébként meg te irtad le a kulcsszót - túllépett rajtam, így nem is tudnék bekavarni, ha akarnék se.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!