Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Hogyan oldanátok ezt meg?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan oldanátok ezt meg?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Csak nagyon röviden szeretném leírni a helyzetet, privátban szívesen adok több infót a szituációról.

Kb 2 éve volt egy ilyen összejárogatós szexkapcsolatom, ami nagyon jó volt, olyan 3 hónapig tartott mert a másik fél kezdett jeleket adni hogy esetleg többet érez. Ő nem akarta hogy vége legyen, nagyon sokat beszélgettünk erről hogy mit csinaljunk de aztán én véget vetettem, már nem válaszoltam neki sehol és letöröltem mindenhonnan. Bántam igazából nagyon, talán én is kezdtem érezni valamit, de nekem akkor alakult egy komoly kapcsolat és azt választottam.

Most újra belebotlottam, láttam őt valahol. Eszembe is jutott minden ami anno történt és és nagyon szeretnék vele beszélni. Igazából nagyon bánom azt ahogy elváltunk, illetve amióta láttam nem megy ki a fejemből, meg most úgy érzem hiányzik is, többször gondoltam rá az elmúlt időszakban de a párkapcsolatom miatt sose gondoltam rá hogy felvegyem vele a kapcsolatot.

Mit gondoltok? Én attól félek hogy nagyon hülyén jönne ki ha a semmiből írnék neki ennyi idő után hogy na szia mizu. Ti hogy reagálnátok ha ebben a helyzetben valaki így rátok írna? Vagy a másik oldalon, ti megkockáztatnátok mindennek ellenére és felvennétek vele a kapcsolatot?

Azt sem tudom mit írnék, hogyan kezdeném.. félek attól is hogy nem is akar engem látni vagy beszélni se akar velem.

Bármilyen véleménynek, tanácsnak nagyon örülnék.

2021. ápr. 10. 19:04
1 2 3
 1/23 A kérdező kommentje:
Ja és tisztázásképp, én vagyok a lány.
2021. ápr. 10. 19:05
 2/23 anonim ***** válasza:
17%

örömmel venném, s ha szabad, ismét belevághatunk - így gondolom

40+ F

ha elhajt, írj nekem! ;)

2021. ápr. 10. 19:07
 3/23 anonim ***** válasza:
82%
mivel lany vagy, igy nyugodtan. nalad van a 3.14na, igy kb futyulsz neki es jonni fog. ha te lennel a ferfi, itt most szarra oltananak😀
2021. ápr. 10. 19:09
 4/23 anonim ***** válasza:
100%
Elküldeném a picsába, azok után ahogy lerázott.
2021. ápr. 10. 19:12
 5/23 anonim válasza:
100%

őszintén szólva nem értem a problémát... Én szerintem két opció van

1 ráírsz és válaszol (win szitu)

2 ráírsz és nem válaszol (win szitu ez is, megkapod a kérdésre a választ és nem kell ezen agyalnod hogy mi lett volna ha)

Írd neki meg amit ide h láttad eszedbe jutottak dolgok találkozni szeretnél...

Szerintem nincs veszíteni valód.

Hajrá ;)

6/23 anonim ***** válasza:
89%
Egy gyenge ember vagy. Hoztál egy döntést, viseld a következményeit. Ez a felnőtt viselkedés, nem ez a nyávogás, Neked az a srác NEM jár!
 7/23 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem nincs vesztenivalód. Miért ne írhatnál rá. Ha pozitívan reagál, örülhetsz neki, ha negatívan, legalább ki tudod verni a fejedből

Szerintem egy próbát megér:)

N

2021. ápr. 10. 19:14
 8/23 anonim ***** válasza:
87%
Én elkúldenèlek a picsàba. De lehet hogy ő nem ilyen önèrzetes. Kockáztass.
2021. ápr. 10. 19:20
 9/23 anonim ***** válasza:
100%

Ne haragudj, de szerintem a ghostingolásnál nincs undoritobb dolog.

Ha azután írnál rám, hogy így elbántál velem, szóba se állnék veled...

2021. ápr. 10. 19:33
 10/23 A kérdező kommentje:

Amennyire én tudom ghostingról akkor beszélünk ha szó és magyarázat nélkül tűnik el valaki. Itt nem erről volt szó. Én jeleztem neki hogy lehet nem kene ezt folytatni, ő mondta hogy ő nem így gondolja, ezen ment a vita jó pár napig/hétig, majd amikor nem láttam jobb megoldást megmondtam neki hogy nekem itt a vége, és onnan nem írtam vissza neki. Szerintem korrekt voltam ebben, de ettől függetlenül hiányzott sokáig és most ismét.

Egyébként most van barátnője. Nem tervezek bekavarni, csak jó lenne ha rendeződne közöttünk ez a dolog.

Megértem azokat akik azt írtak elkuldenenek a fenébe, pontosan ezért hezitalok, mert az meg nekem lenne borzasztó érzés.

2021. ápr. 10. 19:48
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!