Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok hogyan oldanátok meg a helyzetet?
Figyelt kérdés
..tegnap reménykedett hogy szeretkezni fogunk, szexi ruhába bújt, volt orál (én csináltam neki)de szex nem volt pedig ő többször mondta h szexelni akar. Ő nekem nem csinálta..
Azért nem volt semmi mert gyorsan elélvezek és ez a bajom engem zavar. Mindig azt kérdezi hogy jó de miért kell elèlvezni?? - mert nem birom betenni az erős inger miatt.. De most erre a kérdésre mit lehet mondani?? nem tudom mit tehetnék..
2019. nov. 5. 21:34
1/4 anonim válasza:
Azt hogy gyorsan elélvezel, azt miért a lányoknak kell megoldani?
Ez pont olyan dolog lenne, amit te tudsz magadban lerendezni, ha idővel tudod kontrollálni, akkor nem lesz panasz.
Lányként a “feladatom” elélvezni, a férfinak meg bírni/élvezni és a végén egy hatalmasat élvezni😄
2/4 A kérdező kommentje:
Igaz, de azért ő is tud segíteni. Mert másabb inger ha a nő is csinálja és ő nyújtja el az elélvezést mint amikor a pasi magának csinálja.
2019. nov. 5. 22:46
3/4 anonim válasza:
Hmm...én úgy szoktam húzni a férfi "agyát" hogyha már közel van az elélvezéshez akkor egy picit leállok. Beszéld meg a pároddal, hogy mi lenne ha amikor az orgazmus közelében vagy akkor tart egy pár másodperces szünetet, és megáll, nagyobbat élvez ő is. Hátha beválik nálad és nem fogsz hamar elmenni. Vagy a másik hogyha orálisan kényeztet téged és elmész, akkor a szexet lehet tovább bírod, mondjuk ebben az esetben lehetne az a sorrend, hogy ő kényeztet téged először, utána te őt, jó hosszan, akár orgazmusig, és utána jöhet a szex :)
4/4 anonim válasza:
Ha a pasi kielégít szájjal akkor engem nem zavarna ha gyorsan elelvez, vagy esetleg mehetne a masodik menet
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!