Mit tennétek egy olyan munkahellyel kapcsolatban ahol nem érzitek jól magatokat? Hogyan oldanátok meg a helyzetet?
Az embernek 2 dolga van ami igazán számít. Az egészsége és a szerettei.
Hagyd ott, ha rá megy mentális egészséged, vagy a fizikai. Mind a kettő ugyan olyan fontos. Szebb lesz az életed, ha mind2 rendbe van tartva.
Ha pedig muszály a meló, mert a szeretteidért dolgozol, akkor próbálj valami középutat találni, de a legjobb, ha keresel másik munkahelyet.
Én azt vallom, hogy butaság olyan helyen maradni, amiben valamiért nem érzed jól magad. Rengeteg munka van, keresni kell valami jobbat és utána felmondani.
Előbb felmondani és utána újat keresni nem célszerű, ha nincs tartalékod.
Meg én annak a híve vagyok, hogy menni kell a munka után, ha kell költözni az ország nyugati felébe vagy nyugat-Európàba. Nagyon sokan képtelenek megtenni és szenvednek egy kis településen, ahol nincs munka, csak 1 gyár meg a közmunka..nem éri meg, lépni kell az ilyenekbol
Ha csak kellemetlenségeid vannak, még ne mondj fel.
Előbb keress másik munkát.
De amúgy ennek mi köze a valláshoz?
Jó kategóriába tetted a kérdésed?
Azért tettem a vallás kategóriába mert hívő vagyok és valami nyugtalanító dolgot érzek a munkahelyen a légkörben és nem a kollégák miatt van először azt hittem azért és érdekelne lehet-e ennek valamilyen szellemi háttere vagy egyszerűen csak nem jó helyen vagyok.
Ami a pénz tartalekot illeti van valamennyi,ha nem birom tovább kilépnék a bizonytalanba is inkább minthogy ez idővel felőrölnjön,persze keresem az új munkalehetőségeket de nem olyan egyszerű.
Ez így elég nehéz probléma.
Először magadban kellene rendet rakni, ehhez pedig pszichológus 𝐤𝐞𝐥𝐥.
Ha ez megvan, akkor léphetsz tovább.
A 6os valaszoloval teljesen egyetertek.
Sokat szivtam a munkahelyen, de ugy, hogy nem a munkaval volt a baj, szivesen dolgoztam. A kollegak kozt volt egy ket olyan, akit inkabb kerultem, amikor tudtam, mert egyszeruen a termeszetunk miatt nem fertunk ossze.
Kozben bennem is az volt, hogy a levegoben van vmi...de mi...
Aztan elbeszelgettem egy pszichologussal, majd nyitott lettem tovabbi beszelgetesekre, terapia kereteben.
Igy sikerult "helyretenni magam", es egeszen mashogy - jobban! - erzem magam ugyanazon a helyen, ugyanazon kollegak kozott.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!