Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Mennyire hiteles a Rosszlányok...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mennyire hiteles a Rosszlányok.hu??

Figyelt kérdés

2021. ápr. 8. 15:48
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
53%
A legnagyobb ilyen oldal. Mire vagy kíváncsi pontosan?
2021. ápr. 8. 16:00
 2/18 Noren1989 ***** válasza:
65%

Hirdetőkben tényleg fennvan annyi.

Viszont a képek 90%-ban nem az aktuális állapotot tükrözik (pluszkilók, stb).

A vélemények kb fele szintén kamu (haverpajti írta, hogy felhúzza a stat-ot).

2021. ápr. 8. 16:01
 3/18 anonim ***** válasza:
94%

Nem valami hiteles.

Én hatszor voltam és abból 1-szer hazudtak a díjazásról, ennek írtam negatív kritikát, amit egyből eltüntetett, 1 hazudott a koráról és a képek se tükrözték hűen a valóságot, 1-szer meg nem engedett be a megbeszélt időpontban és fel se vette a telefont.

2021. ápr. 8. 16:06
 4/18 anonim ***** válasza:
30%
Nem tudom, én mindig a beszamolok-ról választottam eddig csajszit...
2021. ápr. 8. 16:08
 5/18 anonim ***** válasza:
83%

Ahol sok az értékelés az nem kamu, de ahol 1-2 van azt lehet hogy ismerős írta.

Képekben még nem csalódtam, bár nekem nem elvárás hogy modell alkata legyen inkább a viselkedés a fontos meg hogy mit tud nyújtani

Azt azért nem szabad elfelejteni hogy ők is csak emberek, hiába van sok jó értékelése, van hogy rossz napjuk van, és ez amúgy meglátszik rajtuk. Volt aki elnézést kért érte, volt aki csak flegmázott. Ez van, ez is egy szolgáltatás, van h nem azt kapod amit vársz, csak itt nincs fogyasztóvédelem :D

2021. ápr. 8. 16:10
 6/18 anonim ***** válasza:
100%

Csak olyanhoz kell menni akinek vannak értékelései. Lehetőleg ne 1-2 db értékelés legyen tele helyesírási hibával, amit valószínű a tesója írt (aki futtatja) hogy felhúzzák az átlagot.

Érdemes olyat keresni, hogy nem 2 hetente vándorol, hanem le van telepedve egy fix helyre. Ezeken belül szűkítsd tovább olyanokra akiknek értékelései vannak, lehetőleg minél több.

Érdemes ránézni arra is, aki az értékelsét írja. Ha több lányhoz is írt, akkor valószínűleg valós személy írta. Ha egyetlen lányhoz írt, akkor azért fenntartásokkal kezelem.

Alapvetően a kb 25 év alatti cigány lányok szóba sem jöhetnek. Mellé beszélnek, nem úgy néznek ki, van amelyik lop is stb. stb.

Én azokat is inkább kerülöm akinek CSAK műtermi képe van. Lehet ilyen kép, de legyen amatőr képe is.

Aki mindent is ígér a telefonba pl gumi nélküli szex, ahhoz alap hogy nem megyünk.

Tömören: figyeld egy ideig a városodat, nézd meg kik a fix hirdetők. Szűkítsd őket olyanokra akiknek sok értékelése van. Így nem fogsz mellé nyúlni.

2021. ápr. 8. 16:55
 7/18 anonim ***** válasza:
29%
5. Nem gondolom, hogy tízezrekért megengedhetik maguknak, hogy rossz napjuk legyen. Pár ezerbe még beleférne. Ez undorító, amit csinálnak.
2021. ápr. 8. 17:07
 8/18 anonim ***** válasza:
45%

Ez szerintem is vicc, de ezen a fórumon tömegével vannak, akik istenangyalként tisztelik őket. Vigyázz, nehogy betámadjanak :)

2021. ápr. 8. 17:16
 9/18 anonim ***** válasza:
100%

"Tömören: figyeld egy ideig a városodat, nézd meg kik a fix hirdetők. Szűkítsd őket olyanokra akiknek sok értékelése van. Így nem fogsz mellé nyúlni."

Ez nagyon jó ötlet, én kinéztem egyszer egy lányt, felhívtam azt sem tudta miről beszélek téves hívásnak azonosította. Szóltam honnan van a száma másnap ránéztem már nem hirdetett.

Nem tudom mi volt ez.

2021. ápr. 8. 20:16
 10/18 anonim ***** válasza:
100%
Tehát mégegyszer megismétlem, hogy egyetértek a #7-essel. Az valahol bohózatba illő, ahogy ott olykor tízezer forintokért valaki azért fizet nekik, hogy szar legyen, mert szar napjuk van, ezért ilyen kedvük van. Ennél lejjebb süllyedni már csak és kizárólag az tud, aki ezt még meg is védi, aki fontosnak érzi, hogy emellett kiálljon az elesettsége miatt ráadásul ezt még szavazatával ki is fejezi. Ha az életet átértékeljük, és őszintén belegondolunk, nincs ennél durvább.
2021. ápr. 8. 20:56
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!