Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért vannak még prostik(rosszlányok stb) mikor elvileg jól fizet a webcam és társai(ott nem kéne szexelniük max masztizni)?
rengeteg előnye lenne nekik nincs betegség stb csak pénz.
valami csajt láttam yutube-on hogy csak képeket tölt fel valahová,leginkább bikiniseket néha meztelent de ő dönti el mit hogyan és jól fizetnek neki nem is melózik mást elvileg.
be linkelném de már el felejtettem mi volt a címe vagy a csaj neve.
Mondjuk én azért hogy küldjön ilyen olyan képet nem hiszem hogy fizetnék rengeteg van ingyenesen inkább dugásért adnák pénzt.
na jó de szerintem az a réteg bőven ki szolgálná az igényeiket aki fizetne érte. Sok pasi bugyit vesz meg most olvastam hogy valami amcsi nő azzal keres havi 1 millát azt hiszem hogy fingik szó szerint fingik.
Eszméletlen mennyi lehetősége van egy nőnek pláne ebben az online világban.
Mert ahhoz, hogy valaki webcam-mel, vagy erotikus képekkel/videókkal jól keressen, először is jól kell tudnia idegen nyelven. Magyarországon nem nagyon van erre kereslet, leginkább csak külföldön.
Technikailag is eléggé képben kell lenni, és marketingre is szükség van, hogy a sok szolgáltató között ne vesszen el a tömegben, megtalálják a potenciális érdeklődők.
Az is előfordulhat, hogy időbe telik, amíg értelmes pénz kezd befolyni ebből, amíg rájön valaki, milyen műsorral, tartalommal tud jól keresni, hogyan hirdessen, stb.
A prostituáltnak álló lányokban ezek a képességek sokszor nincsenek meg, illetve idejük, türelmük sincs egy online üzlet felfuttatásához, gyorsan kell nekik a pénz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!