Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Nem értem miért vannak olyan...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nem értem miért vannak olyan nők akik itt az írják nem kapnak szexet mert,rondák,kövérek stb mikor rosszlányokon 160cm 120/30kg nőnek akinek az arca sem annyira szép jól megy a szekér?

Figyelt kérdés

rengeteg pasinak bejönnek a teltek és szerintem a legcsúnyább nő is kaphat szexet csak nem kéne elszállnia magától kicsit lejjebb adn.

Ezért léteznek prostik mert nincs nő aki lejjebb adná.

2021. ápr. 6. 08:23
 1/9 A kérdező kommentje:

azt valahogy megértem ha egy pasi rinyál lehet mert én is az vagyok

de egy nőnek van lehetősége mint égen a csillag azt hiszem ezért zavar kicsit.

2021. ápr. 6. 08:24
 2/9 anonim ***** válasza:
82%

Azert, mert ok nem prostitualtak, van tartasuk es igenyeik.

Nem mindenki szuletett prositnak es nem mindenki kepes ossze-vissza dugni.

Gondolom en.

20/l 167cm/60kg

2021. ápr. 6. 08:35
 3/9 anonim ***** válasza:
84%
Hiába van lehetősége egy nőnek 100 jöttmenttel lefeküdni, ha mind vállalhatatlan. Ki van segítve vele, olyan, mintha szemétben kotorászna. Arról ne is beszéljünk, hogy milyen nehéz minőségi szexet találni. Arról meg pláne ne beszéljünk, hogy hiába hőbörögtök itt nap mint nap, hogy a nők adják lejjebb a szintet, ez nem így működik. Add lejjebb te inkább, ha ez ilyen egyszerű, ès mindjárt nem fogsz itt vernyákolni.
2021. ápr. 6. 08:36
 4/9 anonim ***** válasza:
13%
Olyan, hogy ronda nő nincs,max akkor, ha nem furdik, nem tisztalkodik stb, es azert van elhizva mert rengeteget eszik, tobbi ok miatt nem lehet valaki ronda
2021. ápr. 6. 08:42
 5/9 anonim ***** válasza:
83%
mert az elet nem a rosszlanyokponthu.
2021. ápr. 6. 12:46
 6/9 A kérdező kommentje:

én nem azt mondom hogy prosti legyen minden nő

de amikor ki írja hogy nagyon ronda és még a szintén ronda pasiknak sem kell de szeretne már szexet vagy kapcsolatot vagy mind kettőt de nem kér privátot vagy éppen nem válaszol senkinek.

Nah én ezt nem értem.

Vagy a rossz kategória is ilyen dwayne johnson.

Nem is annyira azért tettem fel a kérdést hogy nekem nem írnak vissza ha nem tényleg nem értem hogy akkor miért teszik fel.

Ha egy ronda pasikra rá ír egy nő az minimum válaszol.

De szerintem a jó pasik is válaszolnak bármilyen nőnek.

Le lehet pontozni hogy én csak rinyálok bár nem ez a célom.

2021. ápr. 6. 13:24
 7/9 anonim ***** válasza:
25%

ne akard megérteni a nőket látod az egyik a kukázáshoz hasonlít

amúgy meg prostizz lehet nem olyan lehet elkapsz valamit (de tudsz vigyázni mindent gumiban) de legalább tudod hányadán állsz vele. Összejössz egy tényleg ronda nővel az is csak kihasznál meg el van szállva magától ha más miatt nem azért mert puncija van.

Én pl már évek óta nem ismerkedem néha-néha egy éjszakás de van hogy ahhoz sincs kedvem.

2021. ápr. 6. 13:31
 8/9 anonim ***** válasza:
31%
3as szívemből szólt. Vékony csinos okos nő vagyok, mégse találok partnert. Nyilván akinek nem olyan szép az arca vagy teltebb, annak nehezebb is valamivel. Nyilván nem tud mit kezdeni az ember a vágyaival. Ha nem tudok felizgulni és kívánni egy öregedő elhízott életképtelen valakire, nem fogom beérni ilyennel és ez független a nő küldőjétől. Egy ducibb lány is vágyhat sportos pasira.
2021. ápr. 6. 15:27
 9/9 anonim ***** válasza:
23%

Mert a hétköznapi nők magasra helyezik a márcét. Még egy 3/10es csaj is csak 8/10 vagy 9/10-es pasival hajlandó szóbaállni.

Ezzel szemben - ahogy azt a RL statisztika is megmutatja; a pasik nem kategorizálnak - mindenkinek meg van az amit keres vagy amit szeret egy nőben és arra fókuszál. Hogy ez melyen kategóriájú nőben leli meg, az nem számít, ahogy az sem, hogy hozzá képest az a nő felősbb vagy alsóbb kategória lenne-e.

2021. ápr. 8. 14:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!